Sivut

17.9.2013

31 päivän haaste: päivä 1 Punainen

Ensimmäisen päivän kynnet on siis punaiset. Näihin kynsiin sainkin tungettua aika monta punaista lakkaa. Alla oleva lakka on Lumene Kaikkein kaunein. Kyseinen lakka oli todella helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella. Lakkahan on hirmu nätti, jostain syystä ei nuo punaiset niin usein kynsille pääse vaikka niistä tykkäänkin. No mutta jatketaan. Kynsissä olevat kolmiot on tehty vapaalla kädellä lakkojen omilla sudeilla ja mustat reunat tehty mustalla nail art lakalla, Kiss: Black.
Aloitetaan peukalosta jossa glitterkolmio on Essie Leading Lady, kaunis tummanpunainen glitterlakka tummanpunaisella pohjalla. Lakka oli helppo levittää ja siveltimeen tarttui juuri sopivasti glittereitä mukaan. Cremekolmio taas on lakatta H&M Midnight Passion lakalla. Lakka on kaunis tummanpunainen, alemmassa kuvassa väri näyttää oikeammalta. Kyseinen lakka on vaikea vangita kameraan.
Etusormessa glitterkolmioon käytetty Golden Rose Jolly Jewels 116. Minun makuuni siveltimeen tuli vähän turhan kökösti glitteriä, mutta onneksi ne sai kuitenkin kynnelle levitettyä kauniisti. Lakassa on isompaa kultaista ja pientä mustaa glittereitä punaisella pohjalla. Aika veikeä lakka mielestäni. Cremekolmio taas on H&M Red Nails lakalla. Kaunis peruspunainen joka oli helppo levittää.
Keskisormessa glitterkolmioon on päässyt ihana China Glazen Pure Joy. Mulla tulee lakasta aina joulu mieleen ja pelkäsinkin että se tekee saman vaikutelman kynsiini, mutta ei onneksi. Lakassa on punaista ja kultaista glitteriä tosi tiheään kirkkaalla pohjalla. Helppo levitettävä ja kaunis lakka. Cremekolmioon on käytetty Lumenen Herukoita lakkaa joka näyttää näissä kuvissa samanlaiselta kun tuo Red Nails vaikkei lakat dupeja olekaan. Nätti punainen lakka, levittyi siististi
Nimettömän glitterkolmiossa on käytetty Golden Rose Jolly Jewels 121 lakkaa jossa on runsaasti erikokoisia punaisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Tämänkin sivellin oikein imaisi glitterit itseensä, mutta pienellä pyyhkimisellä liiat lähti pois. Cremekolmiossa käytetty Lumene Marjaretki joka on siis tuon alemman kuvan värinen oikeasti. Ylemmässä toistuu liian pinkkinä. Lakka oli helppo saada kynnelle ja oli kaunis, vähän ehkä vispipuuron värinen.
Pikkurilli sai päällensä vaan FCC 61 lakan jossa oikeasti on myös punaisia sydämiä, mutta aikani kalasteltua menetin hermoni ja luovutin.
Kynsistä tuli mielestäni tosi kivat. Kauhulla katselin noita glittermääriä kun tajusin että näähän pitää saada poiskin kynsiltä, mutta onneksi kaikki lähti nätisti. Hiukan tuo Pure Joy yritti heitellä glittereitä sinne tänne, onneksi se saatiin kuitenkin pian kuriin. Eikä edes kynsinauhat värjääntyneet punaisiksi vaikka oli näin montaa eri punaista. Riemuvoitto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti