Sivut

19.9.2013

31 päivän haaste: päivä 2 Oranssi

Tänään on oranssi päivä. Ja koska oranssista ensimmäisenä tuli mieleen Tikru Nalle Puhista, piti se saada kynsille maalattua. Vasen käsi menikin vielä ihan nätisti mutta oikeaan en edes yrittänyt tuota päätä vaan se jäi vain raidalliseksi. Oranssin lakan virkaa toimittaa Models Own Zest a peal lakka. Tosi kaunis oranssi jonka seassa kultaista shimmeriä. Lakkaa levitin kaksi kerrosta ja huomasin että jos täydellisen lopputuloksen haluaa, olisi kolmas kerros tarpeellinen. Hetken pohdittua jätin kuitenkin vain kahteen, koska tulihan näihin kuitenkin kivat koristelut kaikkiin kynsiin jotka peittäisivät virheet.
Lakkasin kaikkiin muihin paitsi keskisormeen tuollaiset samanlaiset piirretyn näköiset tiikerinraidat kun Tikrulla on. Jostain syystä se tuntui vaikeammalta kun jos olisi vaan kokonaan nuo väritellyt. No ehkä silmät painoi jo aika paljon näitä lakkaillessa. Mielestäni onnistuin kuitenkin aikas hyvin.
Keskisormeen halusin lakata tuon Tikrun pään. Tämä olisi kannattanut tehdä vasta nukkumisen jälkeen niin ei olisi niin tärisevää tuo jälki, mutta mitä pienistä kun ei pienetkään meistä. Mustana lakkana tässä ja raidoissa toimi Kiss Black, raidoissa lakan siveltimellä, päässä irtosiveltimellä. Tikrun lakkailu oli oikeastaan yllättävän helppoa ja mukavaa puuhaa. Vielä vähän vaaleanpunaista nail art lakkaa nenään ja "ihon väristä" tuonne muualle. Jos jollain on joku parempi nimi tuolle värille niin saa kertoa :)
Näistä tykkäsin kyllä hirmuisesti vaikkei tuo Tikru ihan täydellinen olekkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti