Sivut

28.10.2013

Matti myöhäisen ostoksia

Koska myös minä pääsin I Love Me messuille sillon kun ne oli. Voitin siis Saran arvonnasta kaksi lippua messuille ja yksi lippu saatiin vielä ovelta. Messuseuranani oli äitini ja pikkusiskoni. En messuista tämän enempää postaa koska ei ollut kameraa mukana. Ja ilmaistuotteet on kätevästi kaikki jossain missälie niin eivät nekään postaukseen pääse.Sen sijaan esittelen teille minun messuostokseni. Tässä yhteiskuvaa, josta tietty puuttuu neljä ostosta.


Ostin messuilta vain yhden kynsilakan. Valitettavasti OPI:n maahantuojaa en messuilta löytänyt. Eikä China Glazeakaan ollut maahantuojalla myynnissä kuin kaksi kulhollista. Zoyan osaston valitettavasti missasin.
No mutta lakka jonka messuilta kotiutin on China Glazen Want my bawdy. Kaunis lakka joka ei kameraani halunnut värejään tallentaa.

Rfsu:n osastolta ostin jo aikaisemminkin käytössäni olleet Private area sarjan Easy shavin' ja Nice n' cool tuotteet. Ne on ihan parhautta. Suosittelen kaikille naisille jotka intiimialueensa sheivaa.


Luonnonkosmetiikka ostoksia tuli tehtyä useampikin. Ostin ihanan Terre d'Ocin Secrets sarjan kasvomaidon joka oli alekorissa. Ostin näitä kaksin kappalein. Maito on pullosta tullessa geelimäistä, mutta veteen sekottuessaan muuttuu maidoksi. Kasvot jää ihanan tuntuisiksi tämän jäljiltä. Varsinaista hemmottelua.
FLOW-kosmetiikalta ostin avokille tuon Vihreä luonnonsavi kasvonaamion joka on rasvaiselle iholle tarkoitettu. Se pääsi eilen testiin. Miehen käyttökokemuksia kysellessä vastaus oli epämääräinen murahtelu, mutta ilmeisesti ihan ok oli. Kokeillin itsellenikin tuota vihreää koko kasvoille. En kokeile toiste. Omat kasvoni on t-alueelta rasvoittuvat ja muualta kuivuvat, niin muuallahan tuo naamio sitten ei toiminut. Valkea luonnonsavi kasvonaamio ostettiin puoliksi äitini kanssa. Tämä on siis herkälle iholle tarkoitettu ja uskonkin tämän toimivan mainiosti kasvoillani. Lisäksi ostettiin tuo alemmassa kuvassa oleva Punatukka shampoopala äidin kanssa puoliksi. Halusimme tehdä näin niin saimme kumpikin kummastakin tuotteesta kunnollisen käyttökokeilun.

Ylemmässä kuvassa on myös tuo Elvarilta ostettu Englanninlaku saippuapala joka siis tuoksuu ihanasti lakulle. Saippua on käsintehty ja todella miellyttävä. Elvarilta ostin myös keräilykoruja kaksin kappalein. Tuon ihanan turkoosin hömelöpöllösen ja pinkki-lilan tikkarin. Elvarin korulta olisin halunnut ostaa kaiken, mutta onneksi budjettini oli rajallinen ja tämä viimeinen koju jolta jotain ostin.


Rento-designilta minulla on jo kamerapussukka, jonka ostin äitini liikkeestä kesällä. Nyt Rento-design oli myös messuilla edustettuna ja löysinkin kynsibloggaajan ja miksei kaikkien kosmetiikkabloggaajien pakollisen toaletti pussukan. Kuvat kertokoot lisää. Pussissa on sisällä vielä ripsivärien ja kasvoputsareiden kuvia mutta minä ja tärisevät käteni eivät onnistuneet teille saamaan hyvää kuvaa.

Mitäs piditte ostoksista? Itse olen aika tyytyväinen saldooni. Ei liikaa eikä tarpeetonta. Onnistunut ostosreissu siis.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :) varsinki toi englanninlaku saippua!! :)

    VastaaPoista