Sivut

6.11.2013

31 Päivän haaste: Päivä 14 Kukkia

Mulla oli alunperin ihan erilaiset kynnet tulossa tähän esittelyyn, mutta poistaessani niitä lakkauksia sain ihan loistavan idean. Joten ette nyt saa esittelyä niistä alkuperäisistä kynsistä, vaan tästä toisesta yrittämästä joka olikin paljon onnistuneempi kuin osasin edes toivoa.


Lakkasin kynsille kolme kerrosta Golde Rose Jolly Jewels 122 lakkaa niin sain peittävän glitterpohjan. Lakassa on hopeisia glittereitä ja kultaista shimmeriä, joka näkyi kyllä kynsillä, muttei halunnut näyttäytyä kameralle. Lakka oli kaunis yksinäänkin, mutta oli liian silmiinpistävä. 

Päälle leimasin BM-323 laatasta nuo ihanat ruusut Konadin mustalla leimauslakalla. Lakka oli tosi sotkeva, yhdessä välissä koko leimauslaatta oli ihan musta. Mutta siis olin hirmu ylpeä tuosta leimojen kohdistuksesta, ei ihan joka leima sojota eri suuntaan. Kyllä se siitä, hitaasti mutta varmasti.

Päälle vielä Secheä ja valmista. Tykkään kynsistä kyllä tosi paljon. Ja nämä saavatkin nyt olla viikonloppuun asti kynsillä. Kauhulla odottelen näiden poistoa. 

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, miten hyvin oot onnistunu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli vähän itellekki yllätys et onnistu noin hyvin :D

      Poista