Sivut

10.11.2013

Syysrakkautta

Tällä viikolla jotenkin ihan vahingossa eksyin Seppälän lakkaosastolle tutkailemaan lakkoja. Ja mikä ihanuus sieltä tuijottikaan minua. Täydellinen syysväri! Tumman violetti lakka jossa violettia shimmeriä joka siftaa vähän kultaan katselukulmasta riippuen. Ihan todella kaunis lakka. Eikä maksanut kuin kolme euroa. Niin siis lakka josta puhun on Wet n' wild Fergien Ferguson Crest Syrah. Tämä oli syysrakkautta ensi silmäyksellä.

Lakkasin siis tuolla Ferguson Crest Syrahilla kaksi ohutta kerrosta, mutta yksi paksu olisi luultavasti riittänyt. Lakka levittyi nätisti, hiukan yritti karata kynsinauhoille mutta se johtuu luultavasti lakkaajasta. Lakassa on melko leveä suti joka tuntui ainakin omaan käteen aavistuksen kömpelöltä alkuun. Lakka on muuten mahdoton kuvattava. En oikein googlettamallakaan löytänyt swatcheja jotka olisivat oikean värisiä. Joten jos haluat nähdä lakan kauneuden kannattaa suunnata Seppälään.

Halusin myös kokeilla Sally Hansenin Glitter Gun lakkaa, jota lakkasinkin kynsien tyviin olevinaan liukuvasti. Idea hyvä, toteutus kömpelö. Lakassa on siis kirkkaalla pohjalla kultaisia kuuskulmioita kahdessa koossa sekä ihan pientä kultaista glitteriä, lisäksi on valkoista tikkuglitteriä ja kolmea eri kokoista kuuskulmiota. Lakassa on vähän glitteriä itse lakkaan nähden ja lakkaus onkin melkoista kalastelua. Meinasi hermot mennä. Mutta jos ihan ohkaisen kerroksen haluaa lakan päälle niin tällä onnistuu. Vähän runsaampaan glitteriin joutuu useamman kerroksen laittamaan eikä siltikään peitä liikaa lakkaustaan.

Kaikin puolin kuitenkin mukava lakkaus ja todella nopea toteuttaa. Näillä mennään myös isänpäivä täällä. Mukavaa sunnuntaita kaikille.

4 kommenttia: