Sivut

30.12.2013

CesarsShopin bloggaajailta

Koska päivä oli 13.12 epäonnen perjantai, näkyi se myöskin minun touhuissani. Aamulla lähtiessäni tarkistin että kaikki oli varmasti mukana, myös se kamera joka tuppaa aina unohtumaan. No olihan se, muttei siinä mitään akkua ollut. Ja puhelimenkin akku päätti sopivasti tyhjentää itsensä olemattomiin ennen iltaa. Josta syystä ei siis kuvan kuvaa tullut otettua. Eli luvassa on pitkä postaus lähes pelkkää tekstiä.

Onneksi töissä meni hyvin ja sain työpäivän päätteeksi ohjata tieni kohti CesarsShopin tiloja ja siellä järjestettyä bloggaaja iltaa. Tämä ilta oli ensimmäinen tapahtuma johon blogin kautta pääsin ja oli kyllä tosi mukava ilta. Paikalla oli liki kaksikymmentä bloggaajaa joista tiesin suurimman osan blogin ja nyt sain niille kasvotkin. Iltaa emännöi Satu ja hänen oikea kätensä Viivi.

Jos et ole CesarsShopissa koskaan käynyt, niin suosittelen. Paikka on kynsiharrastajan taivas! Minä kävin paikassa nyt toista kertaa enkä ole varma näinkö vieläkään kunnolla kaikkea.

Keskelle tiloja oli pöytään laitettu tarjolle glögiä, juustoja ja muita ihania herkkuja, joita illan mittaan sai napostella. Niitä tulikin sitten naposteltua aika reippaasti kun suoraan töistä paikalle säntäsin.

Pidettiin alkuun esittely kierros meistä bloggaajista, jonka jälkeen Satu kertoi itsestään ja hieman historiaa CesarsShopin takaa. Satu kyseli meiltä ideoita ja palautetta samalla kun kertoili uusista ideoistaan ja saatiinkin kuulla muutamasta todella mukavasta jutusta. 

Satu vielä pikaisesti mainitsi uudesta "tee itselle kynnet" pikakoulutuksesta joka siis kestää yhden päivän ja opit tekemään itsellesi kynnet CesarsShopille uutena tulleella Nailfix-sarjalla. 

Höpinöiden jälkeen päästiin hypistelemään ja ostelemaan kaikkea ihanaa hyllyistä. Minä pidin pääni ja ostin vain pikkusiskolle tällä kertaa joululahjoja koska sain omalla ostoslistalla olleen lakan goodie bagista.

Paikalta tarttui siis mukaan vielä ihanat vaaleanpunaiset goodie bagit

Minun kassissani oli muutama kynsilakkaesite, kaksi arkkia jouluisia tarroja, lähes läpinäkyviä vihreänä ja vaaleanpunaisena säihkyviä isoja hileita ja ripsiliima jonka olen jo jonnekkin jemmaan laittanut. Lisäksi pussissa oli super söpö vaaleanpunainen rasia jossa oli mansikan tuoksuinen kynsinauhaöljy ja ikuisuuden himoitsemani A Englandin She Walks In Beauty, joka oli siis se ostoslistatavarani.

Kiitos vielä Satulle ja Viiville sekä bloggaajille mukavasta illasta.

2 kommenttia:

  1. Missä sä oot töissä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvila & lifestylemyymälässä oon töissä :)

      Poista