Sivut

28.12.2013

Joulu kävi meilläkin

Meillä vietettiin jouluaattoa rauhallisissa tunnelmissa omassa kodissa. Saatiin vieraiksi äitini ja pikkusiskoni sekä tietysti ihana koiruus joka onkin viihtynyt täällä pari viikkoa, tiistaina pitäisi päästää tuo takaisin omaan kotiin äidin luo. Meidän jouluun kuului pelailua, ruokailua, lahjojen jakoa ja kaikkea yhdessä oloa. Oli ihana saada perhe tänne meille. Yhdessä olo on joulussa se tärkein juttu ainakin itselleni.

Ehdin kaiken joulutohinan keskellä lakkaamaan omat kynteni vasta aatonaattoiltana. En halunnut perinteistä punaista tai vihreää kynsiini, ja sopivasti hain ison laatikon lakkoja jotka olin Fanin kautta tilaillut. Kiitos vaan! Ja noista halusin tietenkin kynsilleni lakkoja saada. Väriksi valikoituikin siis valkoista ja sinistä.


Peukalo ja pikkurilli lakattiin OPI Solitarella, valkoisella hiekkalakalla. Levittyvyys oli hyvä mutta peittävyys onneton. Jouduin laittamaan neljä kerrosta jotta kärjet peittyi, se oli aavistuksen tuskaista koska lakka oli todella hidas kuivuja. Lakka on kuitenkin todella nätti.

Etusormen ja nimettömän lakkasin ensin KBShimmerin I´d Rather Be With Bluella joka on älyttömän kaunis vaaleansininen jonka seassa on shimmeriä. Levitin lakkaa kolme kerrosta mutta kaksi tarkkaa olisi riittänyt. Lakka kuivuu mataksi ja on yksinään upea mutta kaipasin jotain siihen lisäksi. Lakkasin siis päälle tuollaiset pakettinauhat KBShimmerin Maybe Navyllä. Ja päälle vielä Secheä. Valitettavasti en tajunnut ottaa kynsistä kuvaa kun tuo I'd Rather Be With Blue oli vielä matta, mutta myöhemmin sitten.

Keskisormeen laitoin kerroksen Essien  Avenue Maintainia koska tiesin päälle tulevan lakan olevan yksinään huono peittäjä. Päälle siis tämän talven rakkauslakkaa eli KBShimmerin Snow Much Funia. Lakkasin sitä kolme kerrosta niin sain tarpeeksi peittävyyttä. Lakassa on kaikenlaisia hileitä seassa ja lisäksi nuo ihanat lumihiutaleet. Ihan super kaunis! Päälle laitoin kaksi kerrosta Secheä niin sain lumihuitaleet kunnolla lakan peittoon. Näillä kynsillä mentiin sitten jouluaatto ja tänään ajattelin ne vaihtaa uusiin.

Sen lisäksi että lakkasin omat kynteni joulukuntoon, myös siskon ja äidin kynnet pääsivät käsittelyyn.

 Sisko halusi oikein kunnolla jouluisen lakkauksen ja lakkasinkin vapaalla kädellä kaikkiin sormiin jotain jouluista. Vasemman käden pohja lakattiin Essien Blancilla ja sitten kuvia: Peukalossa piparkakkupoika, etusormessa pukin reki, keskisormessa paketti, nimettömässä joulukello ja pikkurillissä tonttulakki. Oikea käsi sai pohjakseen Lumenen Herukoita. Kuvat ovat: peukalossa lumihiutaleita, etusormessa joulukuusi, keskisormessa lumiukko, nimettömässä joulupallo ja pikkurillissä tähti. Pikkutarkkaa touhua oli tuo maalailu, mutta kyllä se oli sen arvoista.

Äitini halusi rauhallisemmat kynnet jotka olisivat kaikki eri näköiset mutta sointuisivat yhteen. Tämän suunnittelu oli tosi mukavaa samoin toteutus. En ala noita lakkoja tähän erottelemaan kun niitä käytettiin niin montaa. Jos joku mietityttää niin kysymään vaan.

Olimme kaikki tyytyväisiä kynsiin ja koko jouluun. Kiitos vielä äiti ja sisko kun olitte meillä.

6 kommenttia:

 1. Kaikki on kauniita kynsiä!:) kyllä noi sun on silti ylivoimaisesti parhaat! noi vapaan käden piirtelyt näyttää sujuvan, tosi kivat siis noikin siskon kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Alkaa joo tuo vapaan käden piirtelyiden harjoitus tuottamaan tulosta :)

   Poista
 2. Kivat nuo sinun joulukynnet :) Ihanan talviset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Niin on joo, ja halusin jotain vähän cähemmän perinteistä :)

   Poista
 3. Vitsi noi alimmat on kyllä aikas hienot! :) Täytyisi murtaa omat mukavuusalueen rajat ja heittää kerralla kymmenen erilaista kynttä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä suosittelen kyllä, noista saa niin hirmu kivoja :)

   Poista