Sivut

7.12.2013

Lumihiutaleet

Huh, onpas ollut pitkä postaus tauko! Ei ole kaiken kiireen keskellä juurikaan ehtinyt lakkailemaan kynsiä, niin ei ole sitten mitään esiteltävääkään ollut. Nyt kuitenkin halusin tämän kuukauden tauon rikkoa, vaikka sitten puhelimella bussissa. Joten kuvat on siis puhelimella otettuja.


Halusin tehdä oikein kunnolla talviset kynnet kun joulukuu alkoi. Kynsille päätyi kerros Essien Sugar Daddya ja sen päälle ranskis kahdella irtoglitterillä joista toinen oli isoja hopeisia hexglittereitä ja toinen todella pientä hopeapohjaista glitteriä joka kimaltaa sateenkaaren väreissä kun siihen osuu valo. Tätä efektiä puhelimen kamera ei osannut tallentaa teille. Glitterit taputtelin vielä märkään Sugar Daddyyn ja laitoin päälle Secheä. En osaa sanoa olisiko tähän joku oikea ja helpompi tapa, mutta toimii ainakin minulla näin. Sechen päälle maalasin valkoisella akryylimaalilla nuo lumihiutaleet. Vasen käsi kaipaa kovasti lisää harjoitusta, oli nimittäin aika paljon isommat ja rumemmat nuo oikean käden lumihiutaleet. Jotenkin nuo lumihiutaleet kaipasivat vielä jotain kaveriksi joten laitoin niiden keskustaan kirkkaat strassit ja päälle taas lisää Secheä. 

Nämä kynnet oli juuri täydellisen talviset ja vastasivat mielikuvaa jonka päässäni loin ennen lakkauksen aloittamista. Tykkäsin näistä tosi paljon ja nämä kestivät kynsillä älyttömän hyvin. Lakkaus on siis tehty 1.12 ja on vielä tänään kynsillä. Kulumaa on aavistus kärjissä, kasvuraja melko selkeä ja oikean käden peukalosta on yksi strassi tippunut, mutta muuten lakkaus on hyvässä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti