Sivut

28.2.2014

Bloggaajailta Sensaistin luona

Ihana Sensaisti kutsui kosmetiikkabloggaajia luokseen ja paikalla olikin liki 30 naista. Melkoinen puheensorina kantautuu tällaisesta porukasta. Oli todella mukava päästä taas juttelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa vaikka vähän jännittikin kun niin moni bloggaajaidoli oli paikalla.



Tarjolla oli kaikkea ihanaa naposteltavaa, joita yritin ihan vain hillitysti ahmia. Lattia röpisi kun siellä vilisti chiuahua kolmikko Siiri, Lyyti ja Kerttu etsien tippuvia herkkuja ja mahdollisia rapsutuksia. Koirat olivat älyttömän suloisia ja kunnon sylihauvoja. Lähes jokainen meistä varoitteli kaappaavansa koirat matkaansa, mutta perästä ei ole kuulunut mitään, joten päättelin kaikkien koirien olevan kuitenkin vielä omassa kodissa.



Koska olimme Sensaistin luona oli tietysti goodie bagit täynnä selektiivistä kosmetiikkaa. Kun kasseja jaettiin, kuului ympäri huonetta epämääräisiä kiljahduksia ja huokauksia kun ihmiset kurkkivat pussukoiden sisältöä. Ja apua mitä kaikkea ihanaa sieltä paljastuikaan! Sisältä paljastui melkoinen kokoelma merkkejä; Clarins, Max Factor, Sampar joka oli itselleni uusi merkki, L´anza, Clinique, Sisley ja tietysti Sensai. Tällaiset on ihan superluksusta, kun saa kaikkea uutta ihanaa kokeiltavaa!



Goodie bagin lisäksi olin muutaman tuotteen jo etukäteen itselleni diilaillut ja sain ne paikanpäällä itselleni. Lisäksi oli taas aimoläjä "ota tästä" tavaraa ja sieltä tuli taas vaikka mitä mukaan. Siis paljon.. Saatoin aavistuksen innostua. Mutta ihan vain aavistuksen. Kyseisistä haalinnoista ei ole kuvaa jotta bloggaaja saisi säilytettyä edes jotenkin ei-hamstraajan maineen.



Kun muut vielä jäivät jatkamaan iltaa siirryin minä kamalan tavaramäärän kanssa kohti bussipysäkkiä liukastellen ensin jäisellä pihalla ja sen jälkeen jalkakäytävällä. Kotiin pääsin kuitenkin ilman kaatumista!



Kiitos vielä emännälle kaikesta! Sekä tietysti sponsoreille ja kaikille paikallaolleille kiitos!


2 kommenttia:

  1. Ihanasti sait kaikkea.Liityin myös lukemaan blogiasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sain, olin ihan hämmästyny :D Mä huomasin, kiitos paljon :)

      Poista