Sivut

8.2.2014

Dance Legend Thermo

Kun Fani facebookissa huuteli Dance Legendin kimppatilaukseen osallistujia oli täällä käsi pystyssä ennen kun rhdin edes tarkistaa oliko tarjolla haluamiani lakkoja. Onneksi niitä oli useampikin ja osaa jäin vielä harkitsemaan. Tänään siis esittelyssä Dance Legendin lakka Thermo Trio No. 1

Thermo Trio No. 1 on lila lämmössä väriä vaihtava lakka. Ah mikä ihanuus! Lakkalle kaveriksi taas Penélope Luz Midas. Näin mentiin Tukholman  reissu, kotiin tultaessa sai lakkaus aimo läjän lisää koristeita. Nimettömät sai koristeeksi tuollaiset söpöt rusetit, kumpikin eri väriset. Ihan kiva juttu mutta suihkussa ei oikein toiminut kun oli hiukset koko ajan jumissa kynsissä... Muut kynnet saivat kavereikseen kaikki erilaiset kukkaleimat.
Etusormessa Color Clubin Eternal Beautylla tehty leimaus joka valitettavasti katosi Trio No. 1 sekaan kuten myös pikkurillissä oleva leima jossa on Color Clubin Foil Me Once.

Keskisormessa on leima OPI DS Extravagancella ja peukalossa Color Clubin Hot Like Lavalla, nämä leimat taas näkyi niin kuin tahdoinkin. Leimauslaattoina oli Bundle Monsterin laatat joiden numeroita en tietenkään muista.

Vasen käsi lämpimänä

Oikea käsi lämpimänä

Vasen käsi kylmänä

Ja tässä hiukan lämmenneenä...

Lämpenee lisää. Tässä näkyy lakan kaikki kolme väriä

Kuten myös tässä.

Tykkäsin lakasta tosi paljon! Valitettavasti facebookissa vaan huhuiltiin sellaisesta ettei thermo lakat vaihda väriä kuin noin vuoden. Tämän lisäksi löytyy toinen thermo laatikosta, voi olla että tulee kiire käyttää ne pois jos tämä on paikkaansa pitävä tämä tieto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti