Sivut

19.2.2014

Himalaya Herbals

Himalaya Herbals oli entuudestaan itselleni täysin vieras kunnes Pandan synttärimiitin goodie bagistä löytyi Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream -kosteusvoide ja Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm -huulivoide. Kummatkin ovat lähes päivittäisessä käytössä.


Tuotteissa käytetään yrttejä joista useat tulevat Himalajalta. Kaikki Himalaya Herbals -tuotteiden vaikuttavat ainesosat ovat 100% kasvipohjaisia.
Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm -huulivoide* tuoksuu ihanasti suklaalle ja tuntuu huulilla ihanan pehmeältä. Omat huuleni kärsivät aina talvista ja rohtuvat riekaleiksi heti jos kosteutuksen unohtaa. Tämä huulivoide on kyllä ollut tämän talven pelastus, eikä huulet ole niin pahasti rohtuneet vaikka ei olisi muistanut hoitaa ihan niin ahkerasti. Huulet tuntuvat ihanan pehmeiltä eikä riekaleita huuliin muodostu ollenkaan. Lunasti kyllä paikkansa lemppari huulivoiteeksi. Tuote-esittelyssä sitä kuvaillaan näin:
Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm -huulivoiteen sisältämät eksoottiset voit rauhoittavat ja kosteuttavat huulia ja tekevät niistä pehmeät, joustavat ja terveet. Kaakaovoi kosteuttaa, pehmentää ja parantaa ihon rakennetta. Intianmerantipuuvoi ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti.
Näitä saa ostettua Prismoista hintaan 2,40€
Nourishing Skin Cream -voide* näytti purkissa paljon paksummalta kuin mitä se oli. Voide oli ihanan kevyttä mutta tuntui silti tehokkaalta. Tuoksu on erikoinen, muistuttaa kevyesti kirsikkaa. Omaa nenää miellyttää kyllä. Olen käyttänyt kosteusvoidetta käsiin, vartalolle ja kasvoihin joissa tämä on kyllä ajanut asiansa todella hyvin. Iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta levityksen jälkeen ja kosteusvoide imeytyy nopeasti. Tuote-esittelyssä sitä kuvaillaan näin:
Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream -voide ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa koko päivän. Tämä kevyt ja öljytön voide sisältää hellävaraisen ja ihon elinvoiman palauttavan kasviuuteyhdistelmän. Sopii kaikille ihotyypeille.

Voide sisältää intialaista aloeta (Aloe Vera), joka ravitsee ja kosteuttaa. Ananaskirsikka (Withnania somnifera) ja intialainen kino-puu (Pterocarpus marsupium) suojaavat ihoa ilmansaasteilta ja kuivalta ilmalta. 
Myös näitä löytää Prismoista hintaan 2,60€ ja yhdessä purkissa voidetta on 50ml*Tuotteet saatu goodie bagistä

1 kommentti:

  1. I always spent my half an hour to read this weblog's posts daily along with a mug of coffee.

    VastaaPoista