Sivut

24.2.2014

Kurjuus ja kauhistus..

Olin kirjoittamassa iloisesti teille postauksia minulla olleista kynsistä.. Lisäsin kuvat tänne ja laitoin kooksi suuren ja apua ja itku mitä pikselimössöä kuvat oli... Joten saatte postauksen pikku esittelyillä ja pikselmössö kuvilla kaikista näistä lakkauksista.

Tässä kynnet lakattu Essien lovie Doviella joka on hyväkäytöksinen creme, kynsillä kaksi kerrosta lakkaa ja niiden päällä kerros vaaleanpunaista glitterlakkaa Essien A Cut Above


Nämä kynnet lakkasin Sensaistin bloggaajailtaan (josta juttua tulossa) alla kaksi kerrosta A Englandin Saint Georgea jonka ihana holoefekti katosi lähes kokonaan kun vedin päälle Seche Viten.. Ja jokaisen kynnen tyveen OPIn I Snow You Love Mestä yhded glitterit

Tässä kynsillä ihana KBShimmerin Will Yule Marry Me? jonka alle olisi kannattanut laittaa lakka niin ei olisi 4 kerrosta tarvinnut lakata.


Näissä ranskiksissa pohjana Sally Hansenin Shell We Dance? Valkoiset osat on Essien Blancilla ja koristelusiveltimellä ilman tarroja tehty ja vielä päälle KBShimmerin I Only Have Ice  For You tuomaan kimalletta lakkaukseen.


Tässä pikana siis useammat kynnet koska hermot meni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti