Sivut

4.2.2014

Pandan kosmetiikkabloggaajamiittisynttärit!

Koska ihana Panda täytti 25-vuotta järjesti hän kosmetiikkabloggaajille synttäripirskeet.

Rappukäytävään asti kuului iloinen puheensorina kun lähestyin Pandan kotia. Vastassa oli suuri joukko bloggajia, Panda ja Mr. Panda sekä tietysti ihanat fretit Nestori ja Sofia


En voinut kuin ihastella Pandojen ihanaa kotia jossa kummankin omat jutut oli laitettu kauniisti esille. Seinillä oli Mr. Pandan tekemät maalaukset ja sohvan reunaa koristi Pandan pehmolelut. Viedessäni takkia makuuhuoneeseen näin järkyttävän läjän kasseja! Apua mitä tuo synttärisankari on meille oikein hankkinut!

Olohuoneen puolella oli tarjolla tervetulomaljat tähdin koristellulla pöydällä.
Oli vieraillakin tietty yllätyksiä joita synttärisankari pääsi tutkailemaan. Vaikutti kovin tyytyväiseltä pussukkaansa.


Pöydän päällä oli Chjokon meille sponsoroimia lime-maitosuklaa ja mustikka-valkosuklaa macaroneja sekä suklaa-pistaasipähkinä praliineja joita napostelimme ennen pääsyä Mr. Pandan tekemien herkkujen pariin.

Ja voi mitä herkkuja sieltä pöydästä sitten löytyikään!

Oli Laitilan sponsoroimia limuja ja Teippitarhalta niihin sopivan retroja paperipillejä


Löytyi salaattia ja sinne sekaan herkkuja


Kolmioleipiä mustapippurituorejuusto-chorizo täytteellä. Takana näkyy Ilonan jälkkäriksi leipomia Devils Food Cake -muffinseja ja Pink Velvet -cupcakeseja, jotka vei kielen mennessään


Cosmopolitan-salaattilehdellä jokiravun pyrstöjä ja aiolia sekä kylmäsavulohirullia jotka oli täytetty tilli-mustapiippurituorejuustolla


Kun navat oli vedetty täyteen kaikkia herkkuja tuli Mr. Panda pitämään meille tietokilpailua jossa oli kolme palkintoa jaossa. Sillä aikaa Panda ja Ilona hääräsivät goodiebagien kimpussa. Jotka varmasti yllätti meidät vieraat ihan täysin.


Kun kaikki oli pussukkansa saanut, ryhtyi Panda meille sisältöä esittelemään ja sieltä paljastui kamalasti kaikkea! Tässä kuvassa seassa näkyy nuo hamstraamanikin tuotteet.
Kun kaikki olivat pusseja tarpeeksi kauan tutkineet kerääntyi eteisen lattialle innokas porukka tutkimaan muiden tuomia tavaroita jotka etsivät uutta kotia. Myönnän että saatoin kotiutaa tuosta kasasta aikas reippaasti tavaraa..Kiitos vielä hirmuisesti mukavasta illasta kaikille ja erityiskiitos vielä tietenkin Pandalle ja Mr. Pandalle sekä illan kuvaajalle Shinylle joka tämänkin postauksen kuvat mahdollisti :)

Niin ja suuri kiitos vielä miitin sponsoreille jotka olivat:
ACO
Exuviance
Glitter
Simple
Wella Professionals
Tamro
Schwarzkopf
Duroy
Chjoko
Nailcity
Aila Airo / Art Deco
Max Factor
Biozell
Marqués de Monistrol Vintage Brut
Make Up Store
Teippitarha
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti