Sivut

22.3.2014

Bloggaajailta Bombónissa

Helmikuun viimeinen perjantai oli odotuksissa jo pitkään! Suunnitelmana oli ensin hyvää ruokaa vielä paremmassa seurassa ja siitä sitten suunnistus Bombóniin jonne pääsimme Emman ilmoille heittämän idean takia, kiitos vaan siitä :)


Pääsimme kulkemaan oikein meitä varten laitettua punaista mattoa pitkin sisälle. Ja ovella vastassa oli ensimmäisenä kilpikonna! Mä rakastan kilpikonnia! Ja siis sisään tultuamme saimme lasit kuohuvaa käteen ja siirryimme eteenpäin jossa oli pöytä täynnä ihania herkkuja!Vaikka oltiin juuri tultu syömästä huomasin sujuvasti napostelevani vielä noita ihania herkkuja.Alkuun Outi kertoi hieman Bombónin historiasta ja tilasta. Sen jälkeen tarjolla oli livemusiikkia! Ihan mahtia.Ohjelmassa oli kaikkea ihanaa hemmottelua meille. Itse suuntasin ensin katselemaan tilaa joka oli täynnä ihania sisustusjuttuja!  Jane Iredalen meikit oli ihasteltavissa, portaikossa oli tosi kiva yksityiskohta ja siis toi lattia oli tosi hauska. Kaikki myytävät tuotteet oli tosi kivasti esillä ja purkkien värikirjo olikin aika mahtava.  Voin kertoa ettei nämä hyllyt ja ihanat purnukat yhtään auttanut siinä että ei ostaisi mitään. Ostin kuitenkin vain shampoon jonka tarvitsin, eli siis pisteet kotiin.


Sisustus on Outin kädenjälkeä ja on kyllä todella yksityiskohtainen ja miellyttävä. Huomasin harmikseni ettei minulla ollut Outista kuin tämä epätarkka kuva jossa hän laittaa hiuksia.

Kun olin kaiken ihanan kuvaillut oli aika parafiinikäsihoidon. Siis ihan mahtava juttu. Kädet kastetaan ensin lämpimään parafiininesteeseen.


Jonka jälkeen kädet laitettiin muovihanskoihin ja sitten vielä pyyhkeen sisään tai tuollaisiin hansikkaisiin. Istuskeltiin ja höpöteltiin noin 20 minuuttia. Seuraavaksi parafiini hangattiin vain käsistä pois, käsirasvaa ja tadaa! Super pehmeät kädet on valmiit. Mä niin haluan tuollaisen kotiin.Kun parafiinihoito oli valmis siirryin katselemaan Kaisulin jalkojen sokerointia. Itsehän kätevästi karvat ajelin pois kun unohdin koko sokerointi mahdollisuuden.. Mutta onneksi joku sentään pääsi tätäkin kokeilemaan.


Sillä aikaa kun Kaisulin jalkoja sokeroitiin tehtiin muualla kiharoita automaattikihartimella.
Tässä kuvassa laite on vielä ammattilaisen käsissä ja Sonia saa kiharoita päähän. Eli siis tuohon isoon mustaan möhkäleeseen laitetaan ohut kaistale hiuksia, möhkäle pyöräyttää hiukset rullalle, piippauksen kuuluttua avataan möhkäle ja sisältä paljastuu valmis kihara. Mä tahdon myös tän :D


Jossain välissä tuoliin istahti Emma ja kampaajaksi päätyi Murmis. Ja tästä päätellen ei tuo ammattilaisten vekotin tarvitse siis ammattilasta käyttäjäksi. Tosin ei sitä tiedä jos Murmis on salaa kampaajaopintoja käynyt :D Saara onkin kätevästi tehnyt videon tällaisen laitteen käytöstä.


Kun laitteella oli kiharat tehty, viimeisteli Outi vielä Emman kampauksen ja siitä tuli todella upea.

Tässä vaiheessa alkoi ilta olla jo sen verta pitkällä että oli omalta kohdaltani lähdön aika. Vielä ennen lähtöä saatiin kaikki ikkunalaudalla odottaneet pussukat mukaan.


Omasta pussista paljastui seuraavat (+suklaasydämet jotka on jo syöty):


Lisäksi ostin tämän shampoon:


Kiitos vielä Bombónin väelle mukavasta illasta!2 kommenttia: