Sivut

21.3.2014

Kynsibloggaajien miitti 15.03.2014

Alkuun suuri kiitos Shinylle joka on ottanut tämän postauksen kuvat! :)

Eräs tammikuinen ilta pohdin facebookissa seuraavan miitin ajankohtaa. Milja oli kärppänä paikalla asiaa kommentoimassa ja yhtäkkiä oltiinkin jo järkkäilemässä miittiä. Tiimiin saatiin vielä mukaan Shiny ja sitten järkkäilemään. Kaikki tämä johti siis siihen että viime lauantaina 15 bloggaajaa kokoontui Miljan luokse Helsinkiin. Pisteet kotiin kauempaa tulleille bloggaajille, itse en olisi jaksanut matkustella :D


Kun vieraita alkoi tulla olin vielä äitini kanssa keittiössä ruoka juttuja hääräämässä, kiitos tuhannesti avusta äiti! Onneksi ne oli jo niin loppu suoralla että ennen kaikkien tuloa olimme valmiita ja äiti pakeni kotiin. Tällä aikaa Milja ja Shiny laittoivat jo saapuneet vieraat ilmapallojen kimppuun koska onnistuivat ne itse vain rikkomaan :D Kun vieraat olivat saapuneet aloitettiin ilta Fresitalla jotka meille lahjoitti Fresita Suomi


Alku höpöttelyjen jälkeen oli aika siirtyä keittiöön jossa odotti suolaisia herkkuja joista feta-pinaattipiirakka, vanhanajan lihapiirakka ja kasvisversio vanhanajan kaalipiirakka sekä katkarapusalaatti tuli Kahvila & Lifestyle Lineealta, salaatti lisukkeineen oli sitten meidän hankkimaa ja minun ja äitini käsialaa. Pöytä oli katettu söpön pöytäliinan päälle ja astioina meillä oli todella suloiset kertakäyttömukit, -lautaset, ja -pillit sekä ihanat servetit jotka kaikki saimme Juhla Centeriltä. Kun ruoka oli saatu lautasille vallitsi keskuudessa syvä hiljaisuus kun kaikki onnellisina söivät noita ihania herkkuja. Kun ruuat oli syöty täytti puheensorina taas huoneen, ja voi vitsi miten mukavaa oli jutella samanhenkisten ihmisten kanssa! Koska Fresitaa oli siis todella paljon nautimme sitä ja viinejä koko illan, täytyy myöntää että itse ainakin unohdin ihan kokonaan juoda vettä.. Hups!
Syöminkien jälkeen oli aika jakaa kaikille goodie bagit jotka sisälsi kaikkea ihan super ihanaa! Riemastuneita huudahduksia kuului ympäri huonetta kun kaikki saivat oman pussukan. Itse avaan tuota pussukan sisältöä sitten omassa postauksessa. Goodie bagien lisäksi ohjelmassa oli arvonta josta jokainen voitti! Tällaiset arvonnat on parhaita.
Niin ja siis tottakai tarjolla oli aivan super herkullista jälkiruokaa jotka saimme myös Kahvila & Lifestyle Lineeasta josta siis voi näitä herkkuja tilata omiin juhliinsa. Tarjolla oli suklaakuppikakkuja vaniljakuorrutteella ja valkosuklaa-vadelmajuustokakkua! Slurps! Kyllä oli taas masu täynnä kun näitä söi.


Ja tietenkin ohjelmassa oli myös kirppistelyä. Itse ostin hillitysti vain yhden lakan, sain yhden ja sitten tuli kotiin vielä neljä muuta jotka olin siis jo aiemmin ostanut tai varannut. Okei ei siis todellakaan mitään hillittyä, kuusi lakkaa tuli taas.. No mutta minkäs teet :D Nämäkin lakat esittelen sitten myöhemmin.


Sitten olikin jo aika ottaa yhteiskuva kynsistä! Valitettavasti muutama ehti karata ennen kuvan ottoa, mutta onneksi suurin osa on mukana :)Loppu ilta menikin Juhla Centerin super söpöissä sydämenmuotoisissa pulloissa olevia saippuakuplia puhallellessa ja höpötellessä. Kiitos vielä kaikille ihan hirmuisesti! Oma iltani päättyi hiukan ennen kahtatoista kun kyyti tuli hakemaan.

Kiitos tuhannesti Shinylle kuvista! Vain alin on minun ottama ja sekin puhelimella otettu kun siinä aamusählingissä se oma kamera jäi jonnekkin :( 


Tässä vielä miittimme sponsorit:
Ja mukana miittailemassa oli:

Emma - Wasting Lifestyle
Daniela - Nails1820
Sissi - Better Nail Day
Emmi - Pictures and Some Memories
Janina - Never grow up
Miracle - Miracle's Nails
Vive - Pitkät Kynnet
Pauliina - Operaatio kauniit kynnet
Prunella - 40 kynttä
SaraCupCakez - CupCakez
Sinini - Adventures in Sinilandia
Janita - Laatikollinen lakkaa

Ja tietenkin kanssajärjestäjät:
Milja - Rakkauspapaija & Syvänmerenkala
Shiny - Shiny Nail Art

6 kommenttia:

 1. Luinki jo useammasta blogista miitistä.Todella mukavalta kuulosti =)

  VastaaPoista
 2. Oh my.. näyttää olleen mukavaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan tosi mukavaa! Ens kerralla tuut mukaan :)

   Poista
 3. KIITOS vielä tätäkin kautta kaikesta vaivannäöstä ja aivan ihanista ruuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Mun mielestä oli vaan kivaa häärätä ja järkkäillä! :)

   Poista