Sivut

30.3.2014

Miittikynnet!

Miitin teemaväreinähän siis oli vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen ja meidän järjestäjien toiveena oli että myös kynnet sopisi teemaan. Kiitos vielä kaikille kun kiltisti toivettamme noudatitte!

Itselläni vaaleanpunainen on vielä ulkona mukavuusalueelta, tosin yritän kehitellä mukavuusaluettani huomattavasti laajemmaksi. Mutta tietenkin teemaa oli noudatettava ja minäkin kynteni vaaleanpunaisiksi sain. Ensin ajattelin punaista, muttei se sitten ollutkaan kiva.


Lakkasin keskisormeen Golden Rosen Holidayn nro 59 joka on kaunis vaaleanpunainen hiekkalakka. Lakassa on seassa myös glitteriä, todella nätti lakka. Lakkaa on kaksi suht paksua kerrosta joka riitti peittämään vallan mainiosti.  Hiekkapinta muodostui suht nopeaan eikä ollut mielestäni kovinkaan karhea, totesin tämän siksi etten saanut itseäni kiinni kynnen silittelystä kertaakaan tämän lakkauksen aikana.

Muut kynnet lakkasin Essien Go Ginzalla joka on kaunis vaaleanlila creme. Lakka peittää kahdella kerroksella ja levittyy nätisti, ei karkaillut kynsinauhoille. Nimettömään leimasin pöllöleiman Bundle Monsterin laatasta BM-309 Color Clubin Hot Like Lava lakalla joka toimii leimauksessa kuin unelma! Ja siis kyllähän Kynsipöllön kynsillä pitää yksi pöllö miitissä olla :D

Peukalo, etusormi ja pikkurilli on tehty kelmuilemalla Essien Lovie Dovieta tuon Go Ginzan päälle. Päälle laitoin vielä neonpinkit sydänniitit joiden ostopaikkaa en nyt muista. Kaipasin nimittäin tuon kelmutuksen päälle jotain pientä piristystä ja niitit hoitivat tämän homman täydellisesti.


Lakkaus oli muutenkin omaan silmään varsin nappisuoritus vaikkei väri ollutkaan ihan omiaan. Silti tykkäsin näistä kynsistä kuin hullu puurosta! Ajattelinkin kokeilla samaa yhdistelmää eri väreillä kunhan vain jossain välissä ehdin ja muistan.4 kommenttia: