Sivut

24.4.2014

Bilemeikki

Rakas pikkusiskoni täytti tosiaan tässä taannoin 18 vuotta ja sitä piti tietenkin käydä juhlistamassa. Oon nykyään vähän huono bilettäjä, mutta kukapa ei siskonsa takia sitäkin tekisi. Paniikissa tietenkin juoksin ympäri asuntoa etsien jotain päälle pantavaa kunnes havahduin siihen etten tiedä miten meikkaan. Ja hetkessä kriisi oli valmiina.

Onneksi meillä mies on jo melko konkari näiden mun kriisien kanssa ja ystävällisesti kantoi mulle ne vaatteet joita hetki sitten ei ollut missään! Ja pääsin siis rauhassa meikkaamaan.


Halusin tehdä silmämeikin ruskeilla sävyillä joten tartuin Viva La Divan Nudie palettiin josta tiesin löytäväni oikeat värit tähän meikkiin. Meikissä sisänurkassa sävy Succes, liikkuvalla luomella ja luomivaossa Shines on ja vielä tummana värinä ulkonurkassa on Couture. Rajauksessa käytin Lumenen Intense Liner Waterproof -vedenkestävää eyelineria sävyssä 4 Grey Cristal* joka on siis upea shimmerinen harmaa.


Kasvoilla tuttuun tapaan Lumenen CC-voide ja CC-puuteri, Lumene Natural Code aurinkopuuteria ja poskilla Illamasquan poskipuna. Kulmat Gothmetic Metallic brown ja kulmaluulla Gothmetic White. 

Huulilla väriä tuomassa tämän kesän herkku Lumenen Rasberry Miracle Lipstick sävyssä 09 In the Sun/Kesän odotus*. Ihana pirteän oranssi huulipuna, jonka väriä aluksi vähän epäilin mutta osoittautuikin varsin mukavaksi yksilöksi.


Tällä meikillä siis juhlittiin siskoa yö myöhään. 

3 kommenttia:

  1. Kiitos paketista ja toivottavasti tykkäsit mun lähettämästä =)

    VastaaPoista
  2. Todella ihanan värinen toi huulipuna!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista