Sivut

30.4.2014

Dragon

Kynsibloggaajien miitistä tullut Edgy Polishin pussukka piti sisällään ihanan vihreän hololakan nimeltään Dragon*. En malttanut millään odottaa että pääsisin lakkaa kokeilemaan, olihan se jo pullossa niin kaunis.


Dragon on niin täydellinen nimi tälle lakalle, koska juuri tämän väriseksi kuvittelen lohikäärmeen! Jos jotenkin väriä kuvailisin olisi se sammalen vihreä. Lakassa on kuitenkin kevyt duochrome efekti havaittavissa ja yllä olevassa kuvassa pullon alareunassa se tuleekin nätisti esiin. Eli tietyssä valossa lakka kimaltelee oranssina. Sen lisäksi siinä on tietty kaunis scattered holoefekti. Efekti on voimakkaampi kuin mitä sain kuviin vangittua.


Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta, eikä enempää tosiaan tarvitse kun lakka on niin pigmenttinen. Joillekkin holoille tyypillistä kaljuuntumista ei omalla kohdallani ollut havaittavissa ollenkaan. Tyypillistä A Englandin laatua. Ja siis tuo väri on aivan ihana! Jos tykkää vihreistä lakoista ja holoista on tämä omistettava! Ja vaikkei tykkäisikään niin silti tämä lakka on todella kaunis

Tässä vielä kunnon kuva tuosta oranssista joka lakasta myös löytyy. Sääli että se on kovin vaikea kynsiltä löytää.


*Saatu blogin kautta

2 kommenttia: