Sivut

20.4.2014

Lumene CC-voide

Toivottavasti näistä kirjainyhdistelmistä ei ole jo ollut kyllästymiseen asti juttua kaikkialla. Koska nyt minäkin kannan korteni kekoon kirjoittamalla Lumenen CC-voiteesta, josta on noussut oma lempituotteeni. Lumenen CC-voide kuuluu omaan joka päiväiseen meikkiini ja olenkin jo saanut yhden putelin käytettyä loppuun.

Minulla on kasvoissa jonkin verran couperosasta johtuvaa punaisuutta, muuten ihoni on hyväkuntoinen. Tosin ihoni väri ei siis muutenkaan ole tasainen vaan olen kaiken kirjava ennen meikkiä.


Eli lähtötilanne on siis tämä, edestä päin katsottuna ihan hyvä, alla vielä kuva sivusta jotta posken punaisuus näkyisi kunnolla.


Tässä kuvassa siis näkyy enemmän tuota kirjavuutta ja couperosaa


Kasvoilleni on tässä vaiheessa levitetty sormin Lumenen CC-voide sävyssä medium, ei muuta. Voide on tasoittanut ihon värin eikä punaisuutta tai muitakaan värejä ole havaittavissa juurikaan. Voide on koostumukseltaan todella pehmeää, helposti levittyvää ja silti nopeasti ihoon kiinnittyvää. Tämä CC-voide on omaan makuuni tarpeeksi peittävä. Lopputulos on mattainen eikä välttämättä tarvitse puuteria päälle. Olen kuitenkin itse käyttänyt päällä Lumenen CC-puuteria koska ihoni on rasvainen. Meikki pysyy nättinä koko päivän, nenäni tosin taputtelen puuteripaperilla kerran tai kaksi jos päivä on oikein pitkä.


Laitoin vielä sivulta kuvan jossa näkyy että posken punainen iho on täysin peittynyt ja iho on tasaisen värinen


Tässä vielä lopullinen meikki. Eli CC-voiteen päälle on laitettu CC-puuteri, Lumenen Natural Code aurinkopuuteria varjostuksiin ja poskiin väriä tuo Illamasquan voidemainen poskipuna, josta nimi on kulunut valitettavasti pois, enkä muista sitä enään. Kulmissa Gothmetic 09 Metallic-brown, joka ei siis ole levitettynä metallinen ja olen todennut kyseisen luomivärin ihan täydelliseksi tuohon kulmien piirtelyyn. Kulmaluulla Gothmetic 01 White. Luomilla on Lumenen uudesta luomiväripaletista Hohtavaa hiekkaa* sävyt 1&4. Ripsissä Clinique High Impact Mascara* ja huulilla Laveran Rosewood Dream* huulipuna.

Mitähän tämä blogger oikein kuville tekee kun poskikuvassa jossa CC-voide on levitetty näkyy vaalea läikkä suupielessä ja alimmassa kuvassa kulmakarvat näyttää ihan eri värisiltä... -.-'

*tuotteet saatu blogin kautta


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Itse oon käyttänyt lumenen CC-voidetta viime kesästä ja oon totaalisen rakastunut kyseiseen tuotteeseen. Mullakin punottaa kasvot jonkin verran ja näppyjä löytyy jos jonkinmoista. Lumenen CC peittää mun makuun just sopivasti ja tuntuu mukavalta iholla. PS. turhaan jännität naamakuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo siis on kyllä ihan lemppari tuo CC-voide! Hih, kiitos :)

   Poista
 2. Mä kans tykästyin just tässä kuussa siskolta kokeilemaani Lumenen cc-voiteeseen ja ostin itse samanlaisen. Kyllä se tuntuu toimivan ja sun testikuvat myös puoltaa asiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mulla ainakin toimii täydellisesti! Ja suosittelen kyl ihan kaikille :)

   Poista
 3. Vau,näyttääpä hyvin hoitavan hommansa! Onko hinta minkälainen(myös puuterin hinta?) ja kauan noin suunnilleen yksi puteli kestää?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on siis kyllä tosi hyvää tavaraa! Tuo voide on suunnilleen 16 euroa mutta puuterin hintaa en nyt muista. Itselläni tuo puteli kesti päivittäisessä käytössä suunnilleen 3 kuukautta

   Poista
  2. Ja meikkasin siis päivittäin itseni ja tein muille meikkejä useita kertoja viikossa

   Poista