Sivut

22.4.2014

Tampereen valloitus

Eräs aurinkoinen kevät aamu hyppäsin junaan Helsingissä muutaman muun bloggaajan kanssa ja matkasimme kohti Tamperetta. Oli vihdoin koittanut se päivä kun yli 30 kauneusbloggaajaa ympäri Suomea vaelsivat Tampereelle miittiin. Tämän päivän meille mahdollisti Karkkipäivä -blogin Sanni ja Miten niin liikaa? -blogin Elisa. Paikkana tapaamiselle oli Panimoravintola Plevna jonne kokoonnuimme ensin syömään herkullisia ruokia.
Meille oli varattu oma hämyisä ja hyvin tunnelmallinen tila ruokailua varten. 


Syömisten jälkeen siirryimme meille varattuun Mallaskabinettiin jossa meille oli neljäksi tunniksi ohjelmaa järjestettynä. Tunnelma oli tiivis kun 35 kosmetiikkabloggaajaa tunki tuonne tilaan. 

Ensimmäisenä esiintyjänä Lumenelta Tarja Gallacher. Hän kertoi meille Bright Now Visible Repair -sarjasta ja kaikista ihanista uutuuksista. Lisäksi kuulimme kuinka ideasta tulee valmis tuote ja ylipäätään tuotekehittelystä.

Kevään ihania värejä Lumemen Gel Effect -lakoissa.

Tämän jälkeen saimme kaikki ihan huikeat goodie bagit ja levitimme vaihtarit pöydille. Pääsin itsekkin muutamista tuotteista eroon ja sain muutaman. Goodie bagista tulossa oma postaus!

Kun tavaran määrää oli tarpeeksi ihmetelty ja vaihdot suoritettu oli aika keskittyä taas varsinaiseen ohjelmaan. Meille tuli Warehouselta Mikko Vainio, kosmetiikkabloggaajien kesken tunnetaan Tigi miehenä, esittelemään Tigin, Fudgen ja Gorgeus Londonin sekä itselleni tuntemattoman Framesin tuotteita. Mikko myös väsäsi höpötyksen ohella nopean kiharakampauksen GreencorbiellePäivän päätti luomukosmetiikka esittely, jonka meille piti ihana Tiia Tyynysniemi Zuii Organicsilta. Tiia toi mukanaan kaikille ruusut joka on Zuii meikkien pääraaka-aine. Eli siis todellista kukkaiskosmetiikkaa!Tiian puhuessa valmistui vieressä mallille meikki Zuiin tuotteilla. Oli mukava nähdä tuotteet tosi toimissa.


Tässä vaiheessa itse siirryin kohti juna-asemaa kun osa lähti vielä jatkamaan iltaa.

Kiitos vielä kaikille ihanasta päivästä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti