Sivut

23.5.2014

Bloggaajailta BM Day Spassa

Maanantai aamusta, auringon saattelemana suuntasin nokkani kohti Lahtea. Suunnitelmana oli ensin kierrellä päivä kaupungilla yhdessä mummin kanssa ja suunnata illasta bloggaajailtaan Rautatienkadulle.

Päivä oli todella lämmin ja hyvin nopeasti huomasin farkkujen olleen todella huono veto. Onneksi Triossa oli kuitenkin viileää niin en ihan paahtunut. En tosin valita, ihanaa vaan kun on lämmin! Vaatevalinta vaan oli surkea.

Viiden aikaan mummi saattoi minut BM Day Span eteen, johon olin menossa jatkamaan päivää yhdessä muiden ihanien bloggaajien kanssa. BM Day Spa on siis BM Internationalin, O.P.I.n virallisen maahantuojan tilat, heillä on myös nettisivut www.kauneudenkauppa.fi/.

Alkuun meille oli tarjolla kuohuvaa ja naposteltavia. Lisäksi pöydälle oli aseteltu uusia kokoelmia joita pääsimme hiplailemaan. Ah mitä ihanuuksia sieltä onkaan taas tulossa!

Meillä oli esittely koko BM Day Span tiloista ja kierrellessä tuli kyllä jotenkin hyvä fiilis, kaikki oli niin mukavan näköistä. Tunnelma oli ylellinen kaikkissa tiloissa, silti hinnat ei olleet päätä huimaavia. Olisi meikäläisenkin kukkarolla varaa mennä hemmoteltavaksi.


Ihana odotustila!
Hierontapaikka
Yksityinen jalkahoito
Ihan supersöpö!
Käsihoitoihin paikkoja


Tiloissa vastaan tuli myös suuri O.P.I. seinä josta löytyi kaikki Suomessa myytävät lakat. Tuo voisi ihan hyvin muuttaa meille, ei haittaisi yhtään!

Todella vaikuttavaa!Pääsimme myös ihastelemaan Suomen ensimmäisen, vasta avatun Pedicure Barin tiloja.
Kierroksen jälkeen arvottiin kolme voittajaa joista kahdelle tehtiin jalkahoito ja yhdelle käsihoito. Hoidot tehtiin uudessa Pedicure Barissa, johon voi vain kävellä sisään hoitoihin. Onnelliset voittajat siirtyivät siis hoitoihin, kun me muut jäimme hypistelemään lakka uutuuksia ja meille myyntiin laitettuja ihanuuksia.

Söpö shoppailupussukka!Ääneen pohdimme Suomi-lakan väriä ja näimmekin esittelykuvat joihin koko Nordic-kokoelma pohjautuu. Sen myötä lakat kyllä aukesi enemmän. Ruskeat esimerkiksi tulee pullasta ja kanelista.
Ilta oli todella mukava, BM Day Span henkilökunta oli ihanaa porukkaa. Mukaamme saimme vielä goodie bagit joista löytyi ihania aarteita.Vihdoin sain oman O.P.I. kalenterin! Lisäksi pussukassa oli erilaisia koristeita kynsiin, O.P.I.lta Silver Shatter, A Definite Moust Have, kaksi pientä pulloa RapiDry-päällyslakkaa ja yksi pieni pullo Chip Skip-lakkaa


Lisäksi saatoin ostaa muutaman jutun..
Kiitos vielä kaikille mukavasta illasta! Ja tietty mummille joka piti seuraa alku päivän.

4 kommenttia:

 1. Ihana sieki olit päässyt tuonne =)
  Mahtavia tuotteita sait sekä kivat ostokset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pääsin, oli ihan mieletöntä! Joo noista riittää taas hetkeksi ihasteltavaa :)

   Poista