Sivut

13.5.2014

Lumene Gel Effect

Niinkuin aikaisemmin mainitsin, tuli Lumenen tuoteperheeseen uusia ihanuuksia joista yksi on nämä Gel Effect -kynsilakat. Pyysinkin näistä kesäsävyjä Lumenelta esittelyyn. Lumenen tiedotteessa lakkoja kuvaillaan näin:

  Lumene Gel Effect kynsilakkojajen avulla pitkäkestoinen ja näyttävä lakkaus on helppo toteuttaa itse kotona. Kynsilakan joustavan ohut koostumus levittyy kynnelle helposti ja tasaisesti ja kuivuu nopeasti. Kynsihoitoloissa käytettävien geelilakkojen kaltainen lopputulos kahdella kerroksella - peittävä, kiiltävä ja geelilakkauksen tapaan aavistuksen "pullea" lopputulos.

Ja tosiaan sain testiin neljä lakkaa joista yksi peitti jo yhdellä kerroksella ja loput kolme tuolla kahdella. Lakkojen koostumus oli aavistuksen paksumpi, joten lakka ei karkaillut kynsinauhoille, silti lakka oli helppo levittää kynnelle ja tasoittui itsestään. Lakassa on ihan mieletön kiilto itsessään joten en laittanut päällyslakkaa ollenkaan. 


Sävy 27 Aamuvaloa peittää kahdella kerroksella, lyhyet kynnet pärjäisi varmaan yhdellä. Lakka on väriltään kaunis vanha roosa. Ihanan hempeä lakka!


Sävy 25 Kukkameri peitti täydellisesti yhdellä kerroksella! Väri on todella nätti magenta, tuollainen pirtsakka piristys.


28 Koivujen alla lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Itselläni tästä väristä tulee mieleen ne ensimmäset pilkahdukset koivun lehdistä kun niissä ei vielä kunnolla ole väriä, kun ne on ihan vaaleanvihreitä. Väri on omalaatuinen, mutta ihan kiva.31 Perhosten leikkiä peitti niin ikään kahdella kerroksella. Väri on tuollainen mielettömän kirkas neonpunainen. Ihan ehdottomasti oma lempparini näistä lakoista. 

Kaikki lakat olivat laadultaan hyviä, peittivät helposti ja lakka liukui kynnelle vaivattomasti. Näitä ihanuuksia ja muita värejä voi ostaa kaupoista hintaan 5,90€

Mitäs te olitte mieltä lakoista? 

Tuotteet saatu blogin kautta, mielipiteet niistä omia.

7 kommenttia:

 1. Kukkameri sävy oli nätein =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kanssa hirmu nätti sävy! Mutta mä kyllä tykkäsin näistä kaikista hirveesti, jopa tuo kummallinen vihreä oli kiva sitten kynsillä :D

   Poista
 2. Näyttääpäs hyvältä nämä lakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Täytyy myöntää että olivat kyllä positiivisa yllättäjiä joka suhteessa :)

   Poista
 3. Upeat kiillot noissa! Pitänee itekin kokeilla edes yhtä!

  Heitin sulle hasten mun blogiin, mikäli kiinnostaa. :) http://terveisinnoora.blogspot.fi/2014/05/the-totally-doable-i-have-life-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla!

   Kiitosta vaan haasteesta :)

   Poista
 4. Ногти накрашены отвратительно((((((((

  VastaaPoista