Sivut

28.5.2014

Marmorointihuijaus

Silloin vielä kun aurinko ihanasti lämmitti eikä taivaalta koko ajan satanut vettä, kaipasin kynsille hololakkoja. Joo siis viime viikolla ei tästä nyt niin kauaa ole... Mutta niin halusin ehdottomasti vihreää kynsille ja lakoiksi valikoituikin Seppälä Nailsin Hologram 07 vaalean vihreä holo ja kaveriksi A Englandin Saint GeorgePohjalle lakkasin kolme kerrosta vaalean vihreää. Lakka onneksi kuivui nopeasti, koska oli heikko peittämään. Kaljuuntumista ei ollut havaittavissa ja ystävällisesti lakka pysyi poissa kynsinauhoiltani. Lakka on scatteredholo joten holoefekti ei ole ihan niin voimakas ja kadota lakan omaa väriä alleen. Lakka on muuten todella ihanan värinen!Vihreän päälle leimailin Konadin laatasta M-63 tuollaisen vesimarmorointia muistuttavan kuvion, siitä nokkela nimikin! Voin kertoa että tarvitsisin jonkun keksimään aina otsikot näille mun kirjoituksille. No anyways leimat on tosiaan A Englandin Saint Georgea, aivan super kaunis sinivihreä hololakka.Ja nämä lakkaukset oli kynsilläni jo Lahdessa vieraillessani eikä Kaisa meinannut kahvilla ollessamme saada katsettaan irti kynsistäni :) Kyllä siinä oli taas hörhö(minä) onnesta soikea kun sai muilta kynsibloggaajilta kehuja kynsistä. Ja samalla sain muutaman todella hyvän vinkin joita aion kokeilla heti kun saan aikaa järjestettyä.20 kommenttia:

 1. Uh ja oh miten upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy myöntää et itsekkin tuijotin näitä koko ajan :D

   Poista
 2. Tosi upeet! :')

  VastaaPoista
 3. WAU! Siis todella mageet. Mä HALUUN kans ton seppälän holon heti perjantaina, tänään kävelin tietämättömänä ohi... PÖH! Onko siellä paljonkin erilaisia holoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en osaa sanoa kun tämä on jo viime kesänä ostettu kaunotar.. Mutta jos on niin vinkkaappa mullekkin :D koska tahdon lisää!

   Poista
 4. Onpa ihan täydellisen väriset! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Ja sopi kyllä omaan fiilikseen tosi hyvin :)

   Poista
 5. Upeat!!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Sepällässä on useimpia kivoja holoja!! :)

  VastaaPoista
 7. Herkulliset lakkaukset!!
  Menisköhän mun vesimarmorointihaastetehtävät lopi jos hommaisin vain tuon Konadin laatan ja tekisin kans sillä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, oli paljon siistimpää eikä mennyt hermo ja lopputuloskin on noin tuhat kertaa parempi kun mun vesimarmoroinnit ikinä :D

   Poista
 8. Nämä on kyllä niin upeat kynnet! ^_^
  Olen nyt pari päivää näitä ihastellut myös fb:n puolella :)

  VastaaPoista
 9. Sinulle olisi 11-kysymyksen haaste blogissani. http://jennulinelamaa.blogspot.fi/
  Toivottavasti otat haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Teen heti kun vain ehdin keskittyä vastailuun :)

   Poista