Sivut

3.5.2014

Super suloisia koruja!

Olettekos te jo törmänneet jossain tapahtumassa super suloiseen vaaleanpunaiseen kojuun? Tai mahdollisesti eksyneet vaaleanpunaiseen verkkokauppaan?Jos ette niin kannattaa kuulkaas eksyä! Puhun nyt siis Elvarista joka on 2011 perustettu korutehdas jossa tehdään ihan mielettömän ihania koruja. Täytyy myöntää että itse olen ihan hullaantunut Elvarin koruihin.

Enkkulakuja pullossa!
Elvarissa siis tehdään ihania herkkuja ja söpöjä eläimiä jotka on koruja. Joka kerta kun löydän Elvarin kojun jostain olen pulassa.. En ikinä tiedä mitä sieltä haluaisin ostaa kun kaikki on niin ihania! Ja verkkokauppaan eksyminen on myös todella vaarallista kun sieltä haluaisi kaiken..


Iki-ihana Hömelö Pöllönen
Nykyään Elvarin valikoimasta löytyy myös kaikkea muuta ihanaa kuten lakun tuoksuista saippuaa. Tuollainen tuoksuva ihanuus löytyy myös meidän kylpyhuoneesta.


Valikoima on suuri, se myös laajenee todella usein. Lisää ihanuuksia siis kehitellään jatkuvasti joten valinnanvaikeudet vain kasvavat entisestään. Suosittelen tosiaan kaikkien söpöistä asioista pitävien vierailevan Elvarin nettisivuilla, joista löytyy jälleenmyyjät ja nettikauppa. En hyödy tästä postauksesta mitenkään, halusin vain kaikkien löytävän nämä ihanuudet!


Postauksen kuvina mitäpä muutakaan kuin minun Elvarin aarteita.


Ja sitten vielä kynnet jotka lakkasin Elvari -teemalla olkaa hyvä!

Kynsiltä löytyy valikoima Englanninlakuja ja Sammakko

3 kommenttia:

  1. Elvarin korut on kyllä kaikki niin ihania ja söpöjä vaik en yhtään omistakkaan =)

    VastaaPoista
  2. Mä monesti kuolaan noita koruja Elvarin nettikaupassa, vielä en oo sortuntu tilaamaan kyll.ä Ostin I Love Me -messuilta vaahtokarkkikorvikset ja voi kauhee kun oli vaikea valita silloin et minkä parin ostan kun olisin halunnut kaikki! :)

    VastaaPoista