Sivut

26.6.2014

Ihonhoitotuotteeni kesällä

Kesällä oma ihoni voi selkeästi paremmin kuin talvella, niinkuin varmaan monella muullakin. Oma ihoni on kesäaikaan rasvoittuva mutta herkkä. Olenkin löytänyt omalle iholleni tällä hetkellä parhaat tuotteet.Puhdistukseen käytän aamuisin Nivean Daily Essentials Sensitive Cleansing Milk -puhdistusmaitoa. Maito puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja jättää mukavan pehmeän tunteen. Maito myös kosteuttaa ihoa jonkin verran.
Iltaisin käytän puhdistukseen Lumenen Matt Touch Deep Cleansing Gel Wash -syväpuhdistavaa puhdistusgeeliä, jolla lähtee meikitkin helposti. Geeli tuntuu iholla raikkaalta ja miellyttävältä eikä jätä narskuvaa tunnetta.Välillä kun laiskottaa käytän ihonpuhdistukseen aamuisin ja iltaisin Lumenen Sensitive Touch 3in1 Gentle Gleansin Water -hellävaraista puhdistusvettä. Tuotetta laitetaan vanulapulle, jolla pyyhitään kasvot. Iho jää raikkaan tuntuiseksi ilman vedellä lotrailuja. Tällä voi putsata myös vedenkestävän silmämeikin, omani on ainakin lähtenyt helposti, ei ole tarvinnut hangata hulluna.Lisäksi käytän päivittäin Dr.Hauschkan Kasvovettä, joka uhkaavasti lähenee loppuaan. Tuote on suihkepullossa, josta sitä saa suihkutettua suoraan kasvoille tai halutessaan vanulapulle. Itse suihkutan suoraan kasvoille, koska se tuntuu tosi kivalta. Kasvovesi raikastaa kasvoja heti, ainoa asia mikä joitain saattaa häiritä on luonnonkosmetiikalle tyypillinen tuoksu. Itse pidän siitä, mies ei niinkään.Kosteutuksena käytän The Body Shopin uutta Vitamin E Aqua Boost Sorbet -kasvovoidetta. Koostumus siinä on silkkisen pehmeää. Voide virkistää ja kosteuttaa kasvoja heti levittäessä. Tästä jää iiihana tunne kasvoille. Ja sanoinhan jo että tämä on silkkisen pehmeää. Olen ihan rakastunut tähän tuotteeseen! Käytän välillä aamuin illoin, yleensä vain iltaisin. Voide lupaa 24h kosteutuksen ja itse koen usein tarvitsevani kosteusvoidetta vain kerran päivässä kun tätä käytän.Lisäksi kuorin kasvoni vähintään kerran viikossa Lumenen Matt Touch Deep-Cleansing Mineral Scrub -syväpuhdistavalla mineraalikuorinnalla*. Kuorinta tuoksuu raikkaalle ja tuntuu siltä myös iholla. Rakeet on melko isoja, omaan makuuni ihan sopivia. Iho jää raikkaan ja miellyttävän tuntuiseksi.
Tämän lisäksi kerran viikossa levitän kasvoilleni Lumenen Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask -syväpuhdistavan turvenaamion*. Aine on tietenkin ruskeaa, vähän jännän tuoksuista. Olen huomannut että oma ihoni jää tooodella pehmeäksi tämän jäljiltä, ja kosteutetun tuntuiseksi.

Tuotteet saatu testiin Lumenelta

Kuorinta
Naamio

Tässä siis tämän hetken lempparit ja koko ajan käytössä olevat ihonhoitotuotteet. Tykkään hirmuisesti ja huomaan palaavani näihin aina uusien testailujen jälkeen.

*tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita oot saanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo naamio ja kuorinta on kyllä tosi ihania, tykkään hirmuisesti :)

      Poista