Sivut

19.6.2014

Kynsihörhöjen kokoontuminen

Lauantai aamuna heräsin aivan liian aikaisin ja panikoin itseni lähtökuntoon ja kohti bussipysäkkiä. Aamiainen oli syömättä ja energiat hukassa. Pikainen visiitti kauppaan ja matka jatkui Vivekan luokse. Häärättiin siinä kaikki valmiiksi vieraita varten, jotka pikku hiljaa kaikki saapuivat paikalle.

Miitti-koira Veera

Ensimmäisenä vieraat pääsivät askartelemaan oman nimikylttinsä ja nauttimaan hiukan kuohuvaa. Kaikkien saavuttua paikalle pidettiin pikainen esittelykierros. Mukana oli tuttuja ja tuntemattomia, kokeneita miittailijoita ja ensikertalaisia. Kasassa oli ihan mahtava porukka!

Alku kuohuvat

Kaikki samaa värimaailmaa :D Kuva Shiny

Sitten olikin jo aika saada syötävää, mutta ensin kaikki saivat kuvata herkkupöydän rauhassa. Tarjolla oli ensin suolaiset ja sitten makeat. Makean pöydän kruunasi meidän miittiä varten tehty, todella upea kakku!

Suolaiset herkut

Ja sitten vielä makeat

Marsispossun meille tekemä, ihan mieletön kakku!


Koska päivä oli pitkä, olimme järkkäilleet hiukan ohjelmaakin. Jaettiin porukka ryhmiin ja pidettiin pieni tietokilpailu kynsilakoista. Kilpailun voittajat saivat ikiomat diplomit voiton merkiksi.Päivän aikana ohjelmassa oli myös kirppistelyä, itse maltoin mieleni ja istuin visusti pöydässä Miraclen kanssa jättäen kirppistelyn muille.

Cloetan sponsoroimat TV Mix Crime ja Comedy karkit


Saatiin myös Viola OPIlta kertomaan meille muunmuassa kivoista jutuista joita meidän bloggaajien päänmenoksi olisi luvassa ja siitä kuinka vaikeaa feikki-OPI on tunnistaa.


Juomapuolella oli sponsoreina UFO Shots ja Raikastamo

Raikastamon Luomu Kola limonadia!

Tietenkin illan aikana kaikki sai myös goodie bagit, OPI-kalenterit ja karkkipussit Cloetalta.


Goodie bagit jakoa odottamassa

Saimme myös kokeilla Consult Ladyn meille antamaa Lumoava Lady kuorintaa josta jäi ihanan pehmeät kädet!

Käsienkuorintaa

Iltaa jatkettiin vielä Namuun jossa päästiin jonon ohi ilmaiseksi, saatiin oma loossi terassilta ja Namu tarjosi vielä kuohuvaakin meille!

Namussa meille oli oma loossi


Koko päivä oli ihan mahtava! Kiitos kaikille osallistujille ja sponsoreille!

Ihanat naiset!
Pakollinen kynsikuva!

Osan kuvista on ottanut Tanja Karthaus, kiitos paljon kuvaamisesta!

2 kommenttia: