Sivut

18.6.2014

Vertailussa: Puhelinjohtoponnarit

Puhelinjohtoponnarit ovat täysin valloittaneet ponnarilaatikkoni ja kaikki muut ponnarit olen tylysti hylännyt. Itseltäni löytyy Iberon, Glitterin ja Invisibobblen* puhelinjohtoponnareita ja nyt onkin sitten tarkoitus vertailla näitä keskenään.


 Glitterin ponnarit on isoja, kovaa muovia ja muovi on myös paksumpaa kuin muissa. Nämä ovat omaan makuuni ehkä aavistuksen liian jäykkä, nutturat jää heplosti kiristämään näiden kanssa. Värivaihtoehtoja löytyy useita, itselläni on muutama jossa on liukuväri ja sitten perus musta ja läpinäkyvä. Venyvyys näissä on vähän kehno, siksi varmasti ponnari on jo valmiiksi iso.Iberon ponnareita löytyy kaksi eri settiä, toisessa oli musta, pinkki ja läpinäkyvä ja toisessa läpinäkyvä ja ruskea. Nämä setit eroaa toisistaan myös siten että läpinäkyvä/ruskea setin materiaali oli pehmeämpää, helpommin palautuvaa ja joustavampaa. Kummankin setin ponnarit oli ihan perus kamaa, näitä on mennyt jo aika monta rikki, joten ei mitään kamalan kestäviä ole.
Invisibobbleja löytyy useaa väriä. Perusvalikoimasta sininen, musta, ruskea ja läpinäkyvä. Näiden lisäksi aivan super ihanat uudet pastellivärit löytyy myös! Ne on äärettömän ihania! Invisibobbleissa on selkeästi näistä kaikista laadukkain materiaali. Se on sopivan pehmeää ja joustavaa. Palautuu helposti takaisin muotoonsa eikä ponnarit jää kiristämään mistään, joka taas Iberon ja Glitterin ponnareilla on melko yleistä omassa päässäni. Invisibobble myös joustaa ja venyy huomattavasti enemmän kuin Iberon ja Glitterin.Kaiken kaikkiaan puhelinjohtoponnarit on todella käteviä ja miellyttäviä pitää. Tavallisilla ponnareilla hiuksiin jää usein rajat siihen missä ponnari on ollut. Näillä sitä ongelmaa ei ole. Ponnarit eivät myöskään vahingoita hiuksia mitenkään joten niitä on jo senkin puolesta kiva käyttää. Lisäksi Invisibobblet on mahtavia niille jotka kärsivät ponnarin aiheuttamasta pääkivusta, niin kuin minä joskus ennen, ne eivät nimittäin aiheuta pääkipua ollenkaan, pakkauksessakin on tästä maininta.Omaksi suosikiksi on tällä hetkellä näistä kaikista noussut Invisibobblen pastelliväriset ponnarit. Niiden suloiset värit iskee kyllä itseeni ihan täysillä. Nämä on siis nyt ihan uusi juttu, jos jossain tulee vastaan niin ostakaa ja ihastelkaa!Ja kiitos siskolle kuvauspäänä toimimisesta :)
*Invisibobblet olen saanut testiin blogini kautta, mielipiteet on omat :)

6 kommenttia:

 1. Mulla kanssa käytössä noi Invisinboblet, testin jälkeen huomasin sen olevan ylivoimanen voittaja.

  VastaaPoista
 2. Minulla on juuri menossa hiusten kasvatus operaatio, enkä millään malttaisi odottaa, että nämä olisivat niin pitkät, että pääsisi testailemaan noita Invisibobbleja. Ne vaikuttavat niin loisto tuotteelta! :) Mutta vielä menee hetki jos toinenkin ennenkuin pääsen niitä testailemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusten kasvatus projektit tuntuu aina tuskastuttavan pitkiltä :D Varsinkin kun innoissaan odottaa just hiusten kiinni laittoa ja muuta :D Nuo on kyllä ihan mahtavia!

   Poista
 3. Nää on kyl käteviä

  VastaaPoista