Sivut

14.8.2014

Vuoden vanha vauveli!

Kesästä nauttiessani on blogini ehtinyt täyttää vuoden! Ihan mieletön juttu. Arvontaakin tämän kunniaksi on tulossa, tosin vasta ensi kuun puolella kun kaikki tuotteet ovat minulla.
Vuoden aikana on tapahtunut kaikkea mahtavaa. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin, käynyt erilaisissa tapahtumissa, saanut kauheasti kosmetiikkaa ja kynsijuttuja ja saanut lukijoita!Ajattelin blogia aloittaessani että tämä on enemmän mulle tämmönen mihin voin kirjottaa kynsistäni. Aihe laajeni sitten myös muuhun kosmetiikkaan. Nyt kun blogilla kuitenkin on jo yli 30(!) lukijaa olen vakavasti päättänyt etsiä sen oman kirjoitustavan joka olisi vähemmän ehkä tekninen kuin nyt. Ja kovasti toivon saavani kaiken muun elämän järjestykseen jotta voin helpommin käyttää aikaa myös tähän blogiin. Eli siis pysykää vielä täällä, luvassa on arvontaa! Ja blogin oman muodon metsästystä.


Voi olla että vielä hiljaiselo jatkuu hetken koska yllä oleva kultainennoutaja on tällä hetkellä meillä hoidossa. Poistummekin tästä Nellin kanssa ulos, toivottavasti ehditään lenkkeillä ennen sadetta!Kuvat napattu instagramistani

6 kommenttia:

 1. Kyllä me täällä pysytään ja onnea 1 vuotiaalle =)

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaan emännälle :)

  Ihana pöllö! Ihana Nelli! *iiiih* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Pöllö on itse tehty, tarkotus olis tehdä noita ihanuuksia vielä lisää :) Nelli kiittää kehuista!

   Poista
 3. Voi mikä nenä!! <3 Ja onnea blogille!

  VastaaPoista