Sivut

30.10.2014

Hurraw!

I love me -messuilla vastaan tuli ständi jossa oli todella kivan näköisiä purnukoita esillä. Lähestyessäni sitä huomasin esillä olevan älyttömän laajan valikoiman erilaisia huulirasvoja. Nämä vasta lanseeratut ihanuudet vetivät puoleensa enemmänkin ihmisiä, joka kerta näiden ympärillä kävi kuhina. Itse nuuhkin kaikki sävyt ja ilokseni sain niistä kolme testiin. Täytyy myöntää että saatoin ehkä hankkia neljä vielä lisäksi ja monta jäi vielä mietityttämään.


Hurraw! huulirasvoja löytyy 22 eri vaihtoehtoa, eli varmasti jokaiselle jotakin. Nämä ihanuudet ovat 100% luomuoa, vegaanisia ja raakatuotantoa. Tuoksu huulirasvoissa on huumaava jokaisessa, itse voisin ihan vain vaatimattomasti ottaa nämä kaikki. Varsinkin kun nämä tuntuvat niin mukavilta. Huulet jää pehmeiksi ilman lähmäistä tuntua.Itseltäni Hurraw! huulirasvoja löytyy siis seitsemän erilaista. Tinted Cinnamon tuoksuu ihan joululta ja antaa huulille kevyen sävyn, Grapefruit kirpsakka piristys, Moon eli paksumpi huulirasva.


Licorice tuoksuu aidolta lakulta, Root beer ihana tuoksu, vaikea kuvailla. Pitta joka tuo mieleen kaukomaat, tuoksussa kookos, piparminttu ja sitruunaruoho ja sitten vielä Chai latte, tuoksu vastaa nimeä.


Nämä on kyllä valloittanut oman sydämeni, ihania tuoksuja hyvistä raaka-aineista ja vielä toimivia! Hurraw! huulirasvoja voi ostaa pretty.fi sivulta ja Forumin Lifestä hinta on noin 5€. Kannattaa myös seurailla Hurraw! Suomi Facebook sivua niin saa helpoiten tiedon uusista jälleenmyyjistä.


Jos haluatte jostain tarkempia tietoja niin kyselkää lisää :) Miltäs vaikuttaa? Kiinnostaako Hurraw! teitä?

8 kommenttia:

 1. Saitko mun sähköpostin ?
  Toivottavasti kk-paketti tulee pian ja tykkäät

  VastaaPoista
 2. Miulla on verigreippi, ostin sen aikoja sitten Harlowilta, mukavaa, että ovat nyt tulleet suomeenkin :) Tuo lakritsi voisi olla kiva :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana :) ja on tosiaan kiva että näitä saa täältä Suomestakin! Tuo lakritsi on tosi kiva, suosittelen

   Poista
 3. Saanko udella, miten sait heidän ständiltään nuo rasvat testiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa udella :) Mulla oli bloggaajapassi messuille joka roikkui kaulassa, sen perusteella tarjosivat itse testiin noita :)

   Poista
  2. Kiitokset vastauksestasi. Mistähän tuommoisen passin voisi saada? :)

   Poista
  3. Messujen sivuilla on hakuohjeet :)

   Poista