Sivut

27.10.2014

Päivä mun kanssa

Noniin, tätä toivottiin joten saatte nyt arkipäivästä postauksen.

Kello soi 6.50 ja kömmin unisena kohti keittiötä. Lasi vettä ja kasvopesulle. Naamarasvat kehiin ja sitten hiukan Risi-frutti mansikkaa.

Aamupala

7.10 meikit levälleen pöydälle ja siitä sitten meikkaamaan. Yleensä saan tähän aamuisin kulumaan ihan liikaa aikaa, niin tänäänkin.. Onneksi on vaatteet laitettu eilen valmiiksi niin ei tarvitse tehdä muuta kuin kiskoa päälle. Laukku olalle ja menoksi

Top paikassa on vielä vihreää :)


7.55 saavun työssä oppimispaikkaan ja ryhdyn valmistautumaan päivän töihin. Päivä menee nopeasti, niinkuin aina.

Ulkona oli super kylmä! Keskustassa oli suihkulähdekin jäässä
15.10 pääsen kotiin ja huomaan äidin laittaneen viestiä. Piru tänään pitäisi tehdä tutkintosuunnitelmaa, mutta olisi myös yhden näyttelyn avajaiset johon meidät on kutsuttu.

Naattina kotiin


No asiaa ei kauaa tarvinnut pohtia 15.45 olen bussissa matkalla keskustaan. Siellä ensin vähän kahvia kera syötävän ja sitten pika pikaa siskon ja äidin kanssa avajaisiin.

Junamatka avajaisiin oli melko hiljainen


Oltiin ihan mykistyneinä taulujen väreistä ja hienoudesta! Aikamme taidetta ihailtuamme siirryimme ehkä surkeimpaan kahvilaan jonka tiedän.. Ei tarvitse toiste mennä.

Taidenäyttelystä


Kello oli jo 20.15 kun vihdoin pääsin kohti kotia. Kotona olin yhdeksän aikaan. Sitten vielä hetki televisioita ja jotain iltapalaa, huomisen tavarat valmiiksi ja nukkumaan.


Kotiin kävellessä oli jo pimeää


Tälläinen päivä oli yksi viime viikon päivistä pikakelauksena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti