Sivut

9.10.2014

#pinkitkynnet

Huomenna 10.10 vietetään Roosa Nauha päivää, sen kunniaksi aion itse laittaa päälle jotain pinkkiä ja lakkasin kynnet pinkillä.Vaikka pinkki ei ole ihan se mun juttu, niin yllätin itseni ja tykkään näistä kynsistä hirmuisesti!Kynsille päätyi pikkurilliin Lumenen Roosa Nauha Kynsilakka, kaksi kerrosta lakkaa peitti täydellisesti.
Peukalossa ja nimettömässä pohjalla on O.P.I If you moust you moust, super herkullinen pinkki creme joka peitti kahdella vaivattomalla kerroksella. Päälle maalasin Roosa Nauha kynsilakalla Roosa Nauhat.
Etusormeen ja keskisormeen laitoin ensin kerroksen Gina Tricotin valkoista ja siihen päälle kaksi kerrosta KBShimmerin ihanaa Falling for hueta.Alunperin päässä oli täysin erilainen idea kynsiin, mutta jotain tapahtui matkalla ja kynsistä tulikin tällaiset. Ei haittaa, tykkään näistä!Mitäs te ootte mieltä?

10 kommenttia:

 1. Tulipas inspis tehdä itsellenikin huomiseksi roosa nauha-pinkkikynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Hei miten hyvä idea! Lakkaan kyllä itsekin kynteni huomiseksi, kiitos vinkistä :)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Nyt on näkyny aika paljon näitä Roosa Nauha kynsiä, ja nää kyseiset on kyllä spessuhienot! Ja aika hauskanniminen tuo Lumenen lakka, sopii hyvin kynsiin saman asian puolesta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo erilaisia kynsiä on tullu aika paljon vastaan :) Kiitos kovasti! Ja tuo lakka on kyllä kivasti nimetty, ihan vain kannatuksen vuoksi sen itsekkin halusin

   Poista
 4. Aivan ihana lakkaus, tykkään kovasti!

  VastaaPoista