Sivut

22.10.2014

Ruotsin reissun haalinta

Tosiaan pieni ikuisuus sitten kävin Ruotsissa pyörähtämässä ja ostoksia tuli tehtyä Sephorassa, NK:ssa ja laivalla. Saatoin hiukka seota kun laivalla kosmetiikka oli alennuksessa 50%.

Tällaista sieltä tarttui mukaan.

Ensinnäkin ostin itselleni laivalta Snön korvakorut ja kaulakorun, pinkin Pikku Myy juomapullon ja Mörkö pehmolelun.Ihonhoitoon ostin laivalta Sensain kaksoispuhdistuksen ja liinan sekä Cliniquen silmänympärysvoiteen ja The Body Shopin Vitamin E Aqua Boost Sorbetin joka unohtui kuvasta. Sephorasta mukaan tarttui vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine geelin muodossa.

Meikkejä tarttui laivalta Diorin uusi viisikko Bar, Lancomen Lip lovereita neljä eri sävyä ja Cliniquen ripsivärin (puuttuu kuvasta). Sephorasta ketjun omat meikkivoide sivellin, häivytyssivellin, luomiväripaletti sekä NARSin silmämeikin pohjustaja(puuttuu kuvasta), lisäksi NKlta tuo Biothermin Skin best CC.

Dior Bar

Sephoran paletti

Laivalta mukaan tarttui myös Biothermin ja Elizabeth Ardenin deodorantit sekä Boss Jour hajuvesi ja Giorgio Armanin Acqua di Gioia, kummatkin EdPnä


Ja sitten vielä L'occitanen käsivoide ja sheavoi sekä neljä OPIn ja yksi Essien lakka.


Ja sitten näiden lisäksi ostin pari juttua hetki sitten olleeseen arvontaan ja tietty tuliaiset. Ja hiukan karkkia ja alkoholia. Miehekekkin innostui ostamaan kaksi parfyymiä itselleen ja uuden deodorantin.

Lisäksi diilailin parille purkkimafialaiselle super halpaa kosmetiikkaa :)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) ite tykkään kanssa hirmuisesti

   Poista
 2. Mahtava saalis ja kiitos vielä diilauksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saattoi ehkä vähän lähteä käsistä :D Ja hei ole hyvä!

   Poista