Sivut

30.11.2014

Green on the runway

O.P.I. julkaisi syksyllä Coca Cola -kokoelman josta muutama lakka saattoi ihan vaan vahingossa meille päätyä. Ei en missään nimessä niitä itse ostanut, enkai minä nyt mitään lakkoja ostaisi.. Köhköh.. No mutta asiaan, tällä kertaa esittelyssä Sprite -lakka eli Green on the runway. Aivan upea lakka!

 Itse en ole niin suuri vihreiden kynsilakkojen fani, tätähän ei niiden määrästä tosin voi päätellä. Mutta tämä kaunotar oli pakko saada. Lakka on duochrome, se muuttuu tummanvihreästä punertavan ruskeaan kynsiä heilutellessa. Voin kertoa heilutelleeni sormia paljon!Valitettavasti kyseinen kaunotar on mahdoton kuvattava. Vaikka kuinka efekti ja eri värit näkyivät kynsissä, ei kamera niitä tallettanut itseensä. Suosittelen katsastamaan tämän lakan ihan itse. Mutta itse lakka toimi moitteetta, levittyi kauniisti raidoittumatta ja peitti kahdella vaivattomalla kerroksella. Jos lakkaa kyntensä päivänvalossa nähden mitä tekee, saa peittävyyden jo yhdellä kerroksella.

Green on the runway on aivan ihana, jos pidät vihreistä lakoista etkä vielä omista tätä lakkaa, suosittelen syöksymään ostoksille välittömästi! Ja tosiaan kuvia on paljon jotta lakan kauneus näkyisi edes jotenkuten. Mutta valitettavasti GOTR on aivan kamala kuvattava, eikä siis ollenkaan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa.

4 kommenttia:

 1. Voi nyyh sentään, tää on kyllä niin mun himotuslistan ykkösissä. Vihreet lakat on muutenkin ihan sulaa kultaa, joten toi on kyllä pakko vielä saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan ihana! Nyt kipin kapin ostoksille :D

   Poista
 2. Oh, tää on kyllä nätti <3<3 Varsinkin vihreäksi :) Oon koittanut tätä ohimennen kaupoilta katsella, mutta ei oo osunut haaviin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Voih, toivottavasti löydät vielä omas :)

   Poista