Sivut

3.11.2014

Halloween kynnet hitusen myöhässä

Sain väsättyä itselleni halloween kynnet vasta niin myöhään etten ehtinyt näitä aikaisemmin julkaista. Mutta eikös se niin mennyt että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?


En halunnut mitään varsinaisia kuvia kynsille joten päädyin glitter ja kuivamarmorointi kynsiin. Keskisormi ja nimetön sai ensin ylleen Essien Licoricen jonka kuorrutin vielä KBShimmerin iki-ihanalla You Go Ghoul! lakalla. Lakassa on musta jelly pohja ja seassa oransseja ja muutamia liloja glittereitä eri muodoissa. Eli siis täydellinen halloween lakka!


Peukalo, etusormi ja pikkurilli saivat osakseen Essien Licoricella ja O.P.n Where did Suzi's man-go? lakalla tehdyn kuivamarmoroinnin. Tähän touhuun kannattaa valita mahdollisimman peittävät lakat, koska niitä ei kuivatella välissä vaan kynnet lakataan ensin toisella lakalla ja sitten heti toista hiukan päälle ja ei muuta kuin sotkemaan. Itse olin tyytyväinen tulokseen, kuvioista tuli juuri sellaisia kuin ajattelinkin saavani ensimmäisellä kerralla aikaiseksi. Eli siis kaiken kaikkiaan varsin mukavat kynnet oli nämä.


Mitäs piditte? Teittekö itse halloween kynsiä?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat noitakynnet! :) Itse en halloweenkynsiä ehtinyt tekemään, kun en niitä niin pahasti halunnut tai tarvinnutkaan. Ihana silti katsella muiden tekeleitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sääli että blogger sotki kuvat ihan surkeiksi.. Mä en kans ensin meinannut tehdä ollenkaan, mutta jostain se innostus sitten tuli :)

      Poista