Sivut

9.11.2014

Uusi pää!


Hiukseni joutuivat viime marraskuun jälkeen oman onnensa nojaan kun en yksinkertaisesti keksinyt mitä niihin haluan. Oma väri kasvoi valtoimenaan ja punainen oli jymähtäny iloisesti latvoihin. Pituutta tuli aivan järkyttävän paljon ja hiusten väritys oli aikas mielenkiintoinen. Pidinkin hiukset usein kiinni siinä toivossa, että ne näyttäisivät vähän järkevämmiltä. Huomatessani hiuksien ylettyvän melkein alaselkään asti, saatoin hiukan kauhistua. En ollut edes tajunnut niiden kasvaneen noin pitkiksi!
Vanhat hiukset edestä

Ja vanhat hiukset takaa (näköjään harjaamattomina)
Vihdoin sain päähäni idean uusista hiuksista ja varailin ajan kampaajalle. Kävin Unikassa Kampissa opiskelijan käsittelyssä, hinta oli köyhälle ystävällinen, palvelu mukavaa ja lopputulos täydellinen! Halusin leikata hiuksista kaiken kuivan pois, pituutta lähti siis noin 15 cm. Lisäksi halusin ehdottomasti otsahiukset takaisin. Väriksi valitsin tumman suklaan. Täytyy myöntää, että ei näistä olisi voinut paremmat tulla.

Tästä se alkaa!

Olenkin nyt viikon verran vain ihaillut peileistä uusia ihania hiuksiani. Ja kyllä tuntuu muuten kevyeltä! Hiukseni oli jo niin pitkät, että niillä oli painoakin ihan kiitettävästi, varsinkin märkänä. Eli olen silmittämän rakastunut uusiin ihaniin hiuksiini.

Ja tähän päädyttiin :)

Tässä vielä takaa

Mummini reaktio on ollu tämän hetkisistä ehdottomasti paras. Päästiin ulko-ovesta sisään niin mummi alkoi nauramaan hirveästi. "No?" sanoin minä ja mummi vastasi iloisesti naureskellen "OTSATUKKA!" Joo, ja siskoni tokaisi että näytän ihan tarhatädiltä :D

Auringossa fiilistelyä uusissa hiuksissa!


Mitäs te pidätte?

12 kommenttia:

 1. Ihana toi sun ottis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itekki ihan hulluna!

   Poista
 2. Kiva muutos.En viel saanut sun pakettia mutta ehkä johtuu osittain tästä muutostakin.Kun osoite vaihtui
  Toivottavasti omasi oli mieluinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voih, no toivottavasti tulis mahdollisimman pian. Oli oma mieluinen, kiitos vain

   Poista
 3. Tosi kiva uusi kuontalo! Otsis sopii sulle :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvin sopii otsis sulle, piristää ilmettä! Oikein hyvä tukka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo sain kyllä kaipaamaani piristystä tällä :)

   Poista