Sivut

2.1.2015

Avonin tilaisuudessa

Sain kutsun Avonin tilaisuuteen joka oli siis jo viime vuoden puolella. Paikanpäällä oli kauniisti esille laitettu Avonin meikkejä joita pääsi kokeilemaan ja ihastelemaan, sekä tietysti kuvaamaan jos olisi sen syömiseltä tajunnut...


Ja tosiaan tarjolla oli herkullisia syötäviä meille bloggaajille. Syömisen jälkeen ihasteltiin meikkejä ja odotettiin omaa vuoroa meikkiin. 


Sillä aikaa hypistelin pöydillä olevia tuotteita, ihastelin värejä niin huulipunissa, luomiväreissä kuin kynsilakoissakin. Oli mukava päästä tutkailemaan tuotteita kunnolla, se kun ei yleensä ole Avonin tuotteiden kohdalla mahdollista, sillä tuotteet tilataan kuvastosta. Ja paikalla oli tietenkin Avonin edustajia joilta sai kysellä kaikkea mahdollista tuotteisiin ja Avoniin liittyen.


Mutta tosiaan paikalle oli varattu kaksi ihanaa meikkaajaa, Ria Koivisto ja Laura Andersson. Itse pääsin Lauran penkkiin istahtamaan. En tietenkään ollut ajatellut, että mitä tehdään, mutta päädyttiin yhteistuumin keskittyä silmiin ja piristää hiukan huulia jollain. Silmämeikissä käytettiin suht neutraalia palettia josta löytyi sipaus kanervaa ja huulille lisättiin hentoa pinkkiä. En olisi itse ehkä edes osannut valita tällaista palettia saati huulipunaa itselleni.


Sain nämä meikissä käytetyt tuotteet itselleni, mikä oli kyllä ihana juttu sillä tykkäsin meikistä kovasti.

Lisäksi paikalta lähdettyäni sain käsiini pussukan, josta löytyi muutama tuote testattavaksi.-----------------

Noniin ja blogger oli sitten tehnyt temput joten julkaisu tulee vasta nyt puhelimella. Siksi kuvat siis huonolaatuiset, kun pääsen koneelle niin korjaan asian.

4 kommenttia: