Sivut

17.2.2015

Pesukoneessa pyöräytetty

Sunnuntai illalla meidän kylppäristä kuului epämääräistä naureskelua. Siirryin tutkailemaan tilannetta, avomies tuijotti pyykinpesukonetta naureskellen. Ehdin jo pohtia että onko se hulluksi tullut kunnes näin mille tässä naurettiin. 


Yksi Hurraw! huulirasvoista oli joutunut vaatteiden mukana pesuun ja pyöri nyt lasia ympäri niin että aina alas tullessaan Hurraw! teksti tuli näkyviin. Ja tälle sitten yhdessä hihiteltiin siellä kylppärissä. Olin aivan varma että huulirasva ei siitä touhusta selviäisi, 2,5h pyykinpesukoneessa pesuaineiden ja 40 asteisen veden seassa ei ole ehkä parhaat olot huulirasvalle. Koneen vihdoin oltua valmis kaivoin onnettoman Hurraw! putkilon esiin ja avasin varovasti. Ei mitään vikaa! Putkilo on sen verta tiivis ettei huulirasva ollut edes kastunut sisäpuolelta.


Eli siis sen lisäksi että Hurraw! huulirasvat on ihan parhaita tuoksujen ja raaka-aineiden sekä tietysti tuntuman ja hoitavuuden kannalta, on ne hyviä tälläiselle tumpelolle joka saattaa vahingossa pestä huulirasvansa! Mahtavaa!


10 kommenttia:

 1. Päätit sitte laittaa nää kunnon testiin :D
  (Mulla muuten blogissa näistä arvonta menossa ;) jos haluat saada lisää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aattelin et ei toi käyttökokeilu vielä riittäny :D *syöksyy osallistumaan* näitä ei voi olla liikaa :D

   Poista
 2. Onni onnettomuudessa =)

  VastaaPoista
 3. Pesunkestävästi paras!

  VastaaPoista
 4. Hah, nyt se on sitten todettu, pesunkestävää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aattelin ihan vaa teidän iloks kokeilla :D

   Poista
 5. Haha :) Kestävä tuote ;)

  VastaaPoista