Sivut

23.3.2015

Äiti testaa: Radiofrekvenssihoito Kaarinassa

********* Hoito tarjottu ilmaiseksi *********Pyörähdimme äitini kanssa I love me -messuilla Ditelle Cosmeticsin osastolla, jossa äidille tehtiin ihoanalyysi. Analyysin teki Eija, jonka kanssa juteltiin ihonhoidosta ja puheeksi tuli myös blogini. Sekä minun että äitini yllätykseksi Eija tarjosi äidilleni ilmaista radiofrekvenssihoitoa Kaarinassa, jos kirjoittaisimme siitä tänne jutun. Ajatus kuulosti mahtavalta ja viimein tammikuussa pääsimme paikalle.Nyt suosittelen ottamaan mukavan asennon, sillä luvassa on maratonipostaus. Ja tästä jatkaa äiti:
Lähdin matkaan seikkailunhaluisena ja avoimin mielin. Matkamme alkoi jo varhain aamulla, kun hyppäsimme Kiasman edestä Onnibussiin. Onnibussin aikataulut sopivat omiimme loistavasti, eikä hinta ollut juuri mitään. Matka oli miellyttävä ja kokemus Onnibussista varsin positiivinen, odotuksena kun oli enemmänkin kämänen rotisko. Onnibus ylitti kyllä täysin odotukset.
Turkuun saavuttuamme rimpautimme paikalliseen taksikeskukseen, josta saimme kulkuneuvon kätevästi suoraan bussin viereen. Taksimatka Onnibussilta eli Karibian parkkipaikalta Ditellen oven eteen kesti noin 10 minuuttia.Ditelle Cosmeticsilla meidät otti vastaan ihanan iloinen Eija. Hän ohjasi meidät toiseen kerrokseen, jossa oli hoitolan tilat. Alakertaan jäi tuotantotilat, jossa valmistui Diterin hoitolaitteita, jotka olivat käytössä 2. kerroksen hoitolassa. Itse hoitolan tilat oli avarat ja valoisat.
Ensimmäiseksi täytin terveysselvityksen, hoito kun ei sovi joidenkin sairauksien kanssa tehtäväksi. Lisäksi Eija kertoi tarkkaan mitä hoidossa tapahtuu, sitten siirryimme hoitohuoneen puolelle.Hoito aloitettin tekemällä iholle kaksoispuhdistus; ensin puhdistettiin öljypohjainen lika, kuten meikki puhdistusöljyllä sitten vesiliukoinen lika puhdistusmaidolla. Tämän jälkeen iholle levitettiin aktiiviaine kohtaan joka käsiteltäisiin radiorekvenssilaitteella. Kasvot käsiteltiin viidessä osassa. Kun kasvot oli kokonaan käsitelty, pyyhittiin aktiiviaineet hellästi pois kosteutetulla sienellä.
Radiorekvenssihoitolaitteen hoitopää tuntui iholla miellyttävältä, lämpimältä ja silkkiseltä. Missään vaiheessa hoito ei tuntunut liian kuumalta tai millään tavalla epämiellyttävältä, vaan kasvoilla oli samanlainen tunne kuin saunassa. Seuraavana kasvoille levitettiin mikrosuihke, joka on saman tyyppinen kun seerumi, mutta tehokkaampi. Mikrosuihke imeytettiin ihoon ultralaitteella, joka viilensi kasvoja ja tasoitti kuumotuksen. Viilennys tuntui samalta kuin olisi saunasta mennyt uimaan.Lopuksi kasvoille levitettiin peel off levänaamio, jonka poiston jälkeen iholle laitettiin seerumi ja päivävoide. Hoito oli kiinteyttävä, joten tuotteet oli valittu sen mukaan. Hoidossa kaikki tuotteet olivat Botanical Extracts sarjaa, joka on australialaista luonnonkosmetiikkaa.Hoidon jälkeen kasvot tuntui raikkaalta ja miellyttävältä. Hoito ja iho hoidon jälkeen tuntuivat ihanilta. Jo yhden hoitokerran jälkeen ihossa oli selkeitä muutoksia. Hoito tuntui vaikuttavan 3 päivän ajan, jonka jälkeen iho hehkui ja vaikutti sileämmältä, ”hymyrypyt” silottuivat selkeästi. Wau! oli ajatukseni kasvoistani. Hoidon vaikutukset näkyy edelleen.

Ennen hoitoa


Pari tuntia hoidon jälkeen

3 päivää hoidon jälkeen

3 päivää hoidon jälkeen

Suosittelen ehdottomasti hoitoa muillekin, joiden ihossa näkyy ikääntymisen merkkejä. Hoito auttoi myös kuivaan couperosaihoon. Ditelle Cosmeticsilla oli asiantunteva ja todella ystävällinen Eija hoitoa tekemässä ja suosittelen paikkaa lämpimästi. Itse aion kokeilla myös sarjahoitoa.


Kiitos Ditelle Cosmeticsille tästä mahdollisuudesta!

P.S. Eija kirjoittaa myös blogia jossa pääsee ihailemaan hänen meikkejään ja muita kauneusvinkkejä. blogiin pääset tästä.

Kuvat hoitolasta ja äidistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti