Sivut

28.3.2015

Käsi- ja hiusvoide, toimiiko?

Kuivuutta hiuksissä ja käsissä, voisiko ne hoitaa samalla tuotteella? Pörröisyyttä ja höttöhiusta päälaellakarhea ja kiristelevä iho käsissä, mikä auttaisi molempiin?


Mulla sojottaa joka suuntaan sellaisia epämääräisiä pieniä hiuksia jotka hetkittäin raivostuttaa suuresti. Lisäksi latvoissa on havaittavissa kuivuutta ja pörröisyyttä. Ja auta armias jos on märillä hiuksilla nukkumaan mennyt, niin otsahiukset ei ole kyllä sinne päinkään hyvin. Jotain siis kaivataan avuksi.


Entäs sitten ne kädet. Hetkittäin kuivat kuin korput. Käsiä pestessä iho kuivuu herkästi, varsinkin kun pesen useita kertoja päivässä kädet. Itsehän olen vielä sellainen ihminen joka ahdistuu heti kun kädet tuntuvat kuivilta, joten niihin on oltava nopeasti apu käsillä.


Saatan välillä käsivoidetta laittaessani hieroa samalla kuivia latvoja ja tasoitella päälihöttöjä käsissä olevalla voidejämällä joka ei ole vielä imeytynyt. Siksi musta onkin ihan mahtavaa, että nykyään on tuote joka on ihan tarkoitettu tällaiseen käyttöön.


Mikä se tuote sitten on? No IdHairin Hand & Hair Cream* tietysti. Tuote löytyy BeLonger sarjasta ja on pakattu super söpöön pinkkiin tuubiin. Voide on mitä kätevimmän kokoinen käsilaukkuun, jossa se kulkeekin mulla mukana koko ajan. Tuotteessa on makea marjainen tuoksu joka säilyy hiuksissa yllättävän pitkään.


No toimiiko tämä nyt sitten? Itse olen pitänyt tuotteesta todella paljon. Kaikki hiusten pörröisyys ja joka suuntaan sojottavuus on helposti kuriin saatavissa tällä tuotteella ja hiusten kuivuuskin saadaan ainakin naamioitua pois. Käsivoiteena taas tämä on todella miellyttävä, silkkisen tuntuinen ja nopeasti imeytyvä. Täydellinen tuote siis käsilaukkuun kurittomien ja kuivien hiusten silotukseen sekä käsien kosteutukseen.


Ihastuin tuotteeseen ensi kosketuksella ja pyysinkin sen testiin, tässä nyt testailun tulos. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

*tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Tää on kyllä kummallisinta vähään aikaan mutta jos toimii, niin ei huono:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan tuo vähän kummallisen kuulonen :D mutta on ainakin mun tarpeet hoitanu :)

      Poista