Sivut

23.4.2015

Kynnet kuntoon: Kasvaa kasvaa

Niinkuin helmikuussa kerroin täällä, hylkäsin geelikynteni ja yritän saada omista kynsistä kunnolliset. Projekti on pitkä, eikä ehkä ihan sovi näin kärsimättömälle tapaukselle mitä itse olen, mutta tässä sitä ollaan ja eteenpäin porskutetaan edelleen.


Ravintolisät aloitettuani, on kynsien kasvuvauhti onnekseni nopeutunut melkoisesti. Ravintolisistä enemmän täältä.Samalla olen yrittänyt etsiä sopivia hoitotuotteita kynsilleni. Hoitolakat ovat vielä hiukan hakusessa, tällä hetkellä testissä on Fabyn muutama hoitolakka joista lisää myöhemmin.


Lisäksi käsiä, kynsiä ja kynsinauhoja täytyy kosteuttaa paljon(!) ja käytänkin kaiken näköisiä käsivoiteita oikein urakalla. Ja öljynä käytän Bliss Kissin Simply Pure Oilia joka on muuten ihan parasta!


Kuvituksena kynnet 1.3.2015 sekä 23.4.2015, ravintolisien käyttöä takana yksi kuukausi.

Niinkuin näkyy, on tuo geelin alla ollut kynsi kasvanut yli puolen välin jo parissa kuukaudessa, eli ei enää kauaa kun kynsiin voi alkaa jo pituutta kasvattamaan.

4 kommenttia:

 1. Omiin kynsiin sattui kun nöin nuo ekat kuvat :)
  Opin Nail Envyjä voi suositella lämpimästi, itse sain niistä avun omaan ongelmaani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis on noi kyllä aika karut :D Ja tosiaan tuota olis tarkotus kokeilla jos ei näistä kotona löytyvistä ole apua

   Poista
 2. Näissä geelikynsissä kyllä hyvin konkretisoituu se, miten kummia me ihmiset ollaan. Tiedetään tasan tarkkaan, että ei ne kovin hyvää kynnelle tee, mutta silti niitä pidetään. Sama, kun auringon haitat on tiedostettu jo aikoja sitten, mutta silti vaan minäkin tyynesti kesäisin aurinkoa otan. :D

  Tsemppiä kasvatusprojektiin! On kyllä jo ihan eri näköiset kynnet tuossa vikassa kuvassa kuin ekassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja niin vaan geeleistä kuin auringostakin tullaan varmasti nauttimaan vielä pitkään :D

   On tosiaan muutos melkoinen joten kyllä tää tästä pikku hiljaa :)

   Poista