Sivut

8.5.2015

Kannustusostokset

Huh! Kiirettä on pitänyt ja jostain on pitänyt karsia joten blogi on taas hetken joutunut unholaan. Mutta pikku hiljaa kiire helpottaa kun alkaa koulujutut olla paketissa ja valmistuminen lähestyy! Ei voi kyllä kun olla tyytyväinen. Vuoden tiukka rutistus, kiukkua, itkua ja iloa ja kohta paperit taskussa. Sitten vain työpaikan etsintään.


Opiskelujen sujuvuudesta ja nyt sen loppumisesta olen kyllä hirmu tyytyväinen. Palkitsinkin itseni muutamalla aarteella kun kuulin Kampin Stockmann Beautyn lopettavan toimintansa ja myyvän tuotteita halvalla.


Työssä oppimisen jälkeen hyppäsin bussiin ja kiiruhdin paikalle. Aikani liikkeessä palloiltuani oli mukaani tarttunut kaksi luomiväripalettia, yksi huuli/poskituote ja kynsilakka. Tyytyväisenä valintoihini tallustin kassalle.


Mukaani tarttui Guerlainin ihana luomiväripaletti sävyssä 15 Les Sables, Yves Saint Laurentin luomiväripaletti sävyssä 2 ja Kiss & Blush sävyssä 2 Rose Frivole sekä O.P.I. That's Hula-rious!


Nämä ihanuudet pääsivät pussukkaan ja muutaman mutkan kautta kotiin. Nyt niitä on pyöritelty ja ihasteltu hetkinen ja kokeiltukin on, kyllä nuo vaan on ihania!

8 kommenttia:

 1. Aikas herkkuja ostoksia :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siltä et olet palkintosi ansainnut! :) Kivoja ostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa et ihan ansaittu shoppailureissu :) Mä tykkään kanssa!

   Poista
 3. Kivoja ostoksia!:)


  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Niin sitä pitää :). Ihminen tarvii kannustusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin saavani täältä tukea :) Kyllä kannustusta täytyy olla!

   Poista