Sivut

1.6.2015

Juuri valmistuneen juhla look

Huh! Nyt on sitten koulu loppu ja paperit kädessä. Ja tätähän on nyt ensin juhlittu luokan kanssa ja sitten vielä sukulaisten kanssa. Juhlissa vaatteeni ja meikkini oli samat, hiukset oli erilaiset.


Ensimmäisissä juhlissa hiukset oli nutturalla ja nutturan ympärillä oli vielä kukkakoriste, jostain syystä kuvat kampauksesta on kadonneet. Mutta laitetaan kevennykseksi kuva siskosta joka ilmeili kameralle :)


Toisissa juhlissa hiuksiin pääsi mukaan väriä. Sain nimittäin IdHairilta kokeiluun aivan ihanat pastellisiniset klipsipidennykset. Näin sain ripauksen ponitukkaa ilman värjäysoperaatiota. Siskoni kiinnitti klipsit päähäni ja teki minulle vielä letin juhlakampaukseksi.


Meikin halusin sävyttää mekkoon joten tein yläluomelle Make Up Storen Metallic Sea rajauskynällä tummansinisen rajauksen ja alaluomelle Make Up Storen Blue Lagoon rajauskynällä mintun värisen rajauksen. Toimi mielestäni oikein loistavasti. Huulilta löytyy Make Up Storen huulikiilto sävyssä Sunflower. Meikkipohjana toimi Joe Blascon meikkivoide sävyssä Olive Beige 2* joka on kerrassaan loistava meikkivoide, peittää tämän naaman ongelmat juuri sopivasti. Meikkivoiteen alta löytyy muuten punaisuutta hillitsemään Joe Blascon Delicate Velvet Cream*, vihreän värinen kosteusvoide. Puuterina toimi Lumenen irtopuuteri ja varjot, valot ja poskipuna löytyi Sleekin paletista Fair. Kulmat on Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävy Chocolate ja ripsissä luottoripsarini Maybelline the Colossal Go Extreme Waterproof.


Mekkoni on Junarosen mallistoa, neule Seppälästä ja korvakorut Glitteristä.


Tässä siis juhlalook valmistujaisista. Mitäs piditte?

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin

4 kommenttia: