Sivut

16.8.2015

Juicy Couture Hollywood Royal

Tässä lupaamani pikainen esittely arvonnassa olevasta tuoksusta.Saamassani lehdistötiedotteessa kuvaillaan tuoksua näin;

Juicy Couture Hollywood Royal hehkuu modernin Hollywoodin kaunotarten glamouria, ja se on kuin luotu sädehtimään tähtikaupungin kuumimpien bileiden sydämessä.

TUOKSUN TARINA

Hollywood Royal -muusa on rock-tähden ja supermallin lapsi, joka on tottunut VIP-kohteluun kaikkialla. Hän on syntynyt sukkuloimaan kansainvälisen jetsetin keskellä, mutta hänen sydämensä sykkii vain Los Angelesille. Missä muualla hän voisi viettää päivän Malibun aalloilla surffaten ja muuntautua illalla muodin jumalattareksi, joka viihtyy Hollywoodin punaisilla matoilla kuin kotonaan! Hänen tyyliään ihaillaan lehtien etusivuilla ja kopioidaan ympäri maailmaa – ja tärkein asuste on hänen tuoksunsa,
Juicy Couture Hollywood Royal.

TUOKSU

Muusansa lailla kadehdittavan vetovoimainen Juicy Couture Hollywood Royal kiusoittelee ensin karamelliomenan herkullisella tuoksulla ja syvenee seksiä tihkuviksi arabianjasmiinin ja cashmeranin vivahteiksi.

MODERNI

Tuoksu avautuu tyylikkään naisellisin karamelliomenan, mehukkaan päärynän ja pomelon vivahtein.

KLASSINEN

Sydäntuoksussa kukkivat arabianjasmiini, gardenia ja tuberosa, jotka hehkuvat Los Angelesin itsevarmuutta.

HOLLYWOOD ROYAL

Cashmeranin, vaniljan ja pehmeän myskin sävyt muodostavat Hollywood Royalin ainutlaatuisen ja tunnistettavan pohjatuoksun.

MUOTOILU

Tyylikkään muusansa innoittamana Juicy Couture Hollywood Royal -pullo kuvastaa huoletonta ja glamourintäyteistä elämää. Hollywood-tähdin koristeltu, ylellinen pullo vangitsee katseet, ja tuo ripauksen tähtipölyä jokaiseen päivään – #livefamously.Itse koen tuoksun olevan makea ja herkullinen. Se on samaan aikaan rento ja huoleton mutta myös tyylikäs ja glamour, Itse pidän tuoksusta todella paljon. Tuoksu pysyy ihollani noin 6 tuntia.

2 kommenttia:

  1. Tuoksutin tuota viikko sitten ja on todella hyvä tuoksu. Iloa päivään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä todella kiva :) Samoin sulle!

      Poista