Sivut

15.9.2015

Kynsienhoito rutiinit ja Fabyn tuote-esittely

Minulta on aina välillä kyselty erilaisa tutoriaaleja lakkauksiin sun muihin juttuihin ja ajattelin nyt aloittaa koko touhun ihan perusjutuista eli kynsienhoidosta ylipäätään. Käytin itse tässä postauksessa pääasiassa Fabyn* tuotteita jotka on muuten hirmu hyviä.

Tässä kuvassa näkyy lakkaukseen käytetyt välineet, lisäksi käytin kuvasta siistimissivellintä ja kynsilakanpoistoainetta lakkauksen siistimiseen, ne unohtuivat kuvasta.


Tässä vaiheessa on hyvä poistaa vanhat kynsilakat kynsiltä jotta päästään aloittamaan.


Aloitetaan kynsinauhojen siistimisellä, siihen minulla on käytössä Fabyn Cuticles Remover jota levitän kynsille alla olevan kuvan mukaisesti ja annan vaikuttaa noin 15 sekuntia jonka jälkeen työntelen kynsinauhat ja niiden rippeet pois kynsiltä joko appelsiinipuutikulla tai akryylitikulla joka on hommaan tarkoitettu. Fabyn aine muuten toimii omilla kynsilläni tosi hyvin, ei voi muuta sanoa kun että tykkään!

Työntelyjen jälkeen käyn pesemässä kädet ja sitten viilailen kynnet lasiviilalla haluttuun pituuteen ja muotoon.

Viilatut kynnet


Kun viilaukset on valmiit, pyyhkäisen pölyt pois ja levitän kynsille aluslakat, tässä minulla oli käytössä Fabyn Nourish base coat ja Oxygen base coat jotka laitan kynsille päällekkäin, välillä käytän myös ihan yksittäin näitä. Suojaavat hyvin omaa kynttä katkeilulta ja värjäytymiltä.

Kynsillä aluslakkaVärilakaksi valikoitui Fabyn Music Collectionista ihana punainen Sweet tunes. Lakka levittyy kiltisti, peittää kahdella kerroksella ja näyttää herkulliselta!


Kynsinauhat siistin Duroyn kulmakarvasiveltimen ja Xtran kynsilakanpoistoaineen avulla.Vielä päälle Fabyn Top coat fast dryta ja kynnet on valmiit! Tämä päällyslakka on muuten leimojenkin päällä varsin toimiva, en ole onnistunut leivttämään leimoja tämän kanssa.


 Lopuksi vielä kosteutus, öljynä Nfu Oh Vanilla Flower Oilia ja käsivoiteena Yves Rocherin Red Berries Han Creamia.


Fabyn lakat ovat muten 5 free lakkoja, eli ne eivät sisällä seuraavia: DBP (dibutyyliftalaatti), tolueeni, formaldehydi, formaldehydihartsi ja kamferi. Eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

*Fabyn tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Mulla on kans tuo punainen lakka. Se on todellakin niin herkullinen! :)

  VastaaPoista
 2. Fabyn lakat on kyllä ihania, itseltä taitaa löytyä toi sama oranssinpunainen ja se on tosi nätti. :)

  VastaaPoista
 3. Sweet tunes näyttää kivalta! Ooh, pitääkin testailla tota Fabya mikä mulla tuolla hyllyllä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosi kiva! :) Ja suosittelen kokeilemaan, mä oon ite ainakin tykänny kaikista mitkä mulla on.

   Poista
 4. Ihana tuo Fabyn punainen lakka! Multakin taitaa löytyä se. Taidanpa lakata sillä kynnet heti ensi viikolla :D

  VastaaPoista