Sivut

22.9.2015

Valkoisempi hymy

En tiedä teistä, mutta minusta ihmisten on tärkeää muistaa hymyillä ja nauraa. Itse en edes muista koska viimeksi olisi ollut päivä kun en olisi nauranut ollenkaan.

Ja hymyilyhän on tietysti vieläkin mukavampaa jos hammaskalusto on nätti. Ja siihen voi käyttää nykyään vaikka mitä erilaisia apuja niin hammaslääkärissä kuin kotikonstein. Siis siihen hampaiden valkoisena pitoon.

Valkoisempien hampaiden tavoittelussa on kaappeihini päätynyt testiin Yotuelin All in one hammastahna Snowmint "maussa"* ja Listerinen AdwancedWhite suuvesi* jotka olen todennut varsin toimiviksi tapauksiksi ja aionkin pitäytyä näissä myös jatkossa. Nämä tuotteet siis lupaavat poistaa värjäytymät ja antavan suojan myös uusia värjäytymiä vastaan.


Olen huomannut omissa hampaissani muutaman asteen eron vaikka hampaani ovatkin aina olleet melko valkoiset. Voin siis vain suositella.


Millä te pidätte hampaanne valkoisina?

*tuotteet blogin kautta saatu, mielipiteet omia

4 kommenttia:

 1. Tuo Yotuelin hammastahna on ihan huippu! :) En olisi uskonut, että on niin hyvä. Hampaat on selvästi valkoisemmat, kun tuota käytän päivittäin. Messuilla täytyy kyllä poiketa Yotuelin pisteellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itsekkin hämmästyin mikä vaikutus oli vaikka ennakkoluulot oli aika kovat :D

   Poista
 2. Mää nauroin viimeks... hmm... eiku joo. Sillon Turussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää kalojen naurukokous taas! Ni säki saat nauraa kahdesti vuoden aikana! :D

   Poista