Sivut

13.12.2015

Käytäthän sinäkin?

Kuten joka vuosi, on tänäkin vuonna Suomessa todella pimeää. Silloin ihmisten näkee käyttävän heijastinta. Todella usein vastaan tulee kuitenkin ihmisiä joilla ei ole yhtään heijastinta missään.


Miksi sitä ei hankita ja käytetä? Heijastin on vain muutaman euron hintainen hankinta, mutta voi pimeällä pelastaa henkesi. 


Itseltäni heijastimia löytyy runsain mitoin ja viikonloppuna Kaapelin Joulusta matkaan tarttui uusi heijastin joka roikkuu jo takissani.


Nykyään heijastimia löytyy kaikenlaisia ja joukossa on varmasti jokaiselle se sopiva heijastin.


Hanki sinäkin siis omasi ja ripusta se itseesi niin autoilijat näkee sinut paremmin.

*puhelinpostaus*

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta! Minulla löytyy heijastin ja useampia, kun vaihtelen takkeja. Harmittaa autoilijana, kun joku kiitää tien yli mustissa vaatteissaan, ilman sitä heijastinta ja kuvittelee, että hänet kyllä huomataan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa joka takissa ja laukussa oma heijastin niin ei varmasti unohdu :) Mä en itse autoile mutta aika monta kertaa on bussi tehnyt äkkijarrutuksen kun suojatien ylittäjää ei kunnolla näy ilman heijastinta.

   Poista
 2. Järkyttävää miten pimeää nyt on ja ihmistä ei näy lainkaan, kun autollakin ajaa ohi. Heijastin voi pelastaa elämän. <3 Kiitos tästä hienosta postauksesta Hanna <3 Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella. Vähän voisi lunta tulla niin ei olisi ihan näin pimeää. Sinne myös iloa iltaan <3

   Poista