Sivut

6.3.2016

Hannan pöllöpikkujoulut

Joulukuun puolella kutsuin kotiini joukon ihania bloggaajaystäviäni. Olin suunnitellut kaiken tuhanteen kertaan valmiiksi ja väkertänyt taas sapuskoja leideille siskon ja joka paikassa pörräävän Nelli koiran avustuksella. Pientä ohjelmaakin oli luvassa.

Nelli ottaa rennosti
Lauantai aamulla kello soi aikaisin että ehdittäisiin saada kaikki valmiiksi. Tässä vaiheessa apujoukkoihin oli jo liittynyt äitini ja siskoni hyvä ystävä.


Saimme kuin saimme kaiken ja itsemme valmiiksi ennenkuin talo oli ihan täynnä porukkaa. Ja kuvaajakin oli ehtinyt jo räpsiä kuvia. Kuvaajaksi nakitin ihanan Janetin. Kiitos vielä tuhannesti kun suostuit, muuten mulla ei olisi taaskaan yhtään kuvaa.

Salaattikulhoina toimi pääosin Tamme Tukun bambuastiat

Tosiaan osa tulijoista joutui valitettavasti perumaan mutta silti meitä oli paikalla oikein mukava porukka. Alkuhöpinöiden jälkeen päästin leidit syömään pöytää tyhjäksi. Tarjolla oli ensin salaattibuffet Tammer Tukun sponsoroimissa ihanissa bambukulhoisssa ja suolaista piirakkaa. Salaatinkastikkeeksi saimme Rajamäen balsamietikoita ja balsamikastikkeita sekä Lanfranchin öljyjä, nämä oli herkullisia salaatin kanssa.Samaan aikaan keittiöön valmistui Dermalogican face mapping piste jossa halukkaat pääsivät pyörähtämään. Ja tietysti siellä pääsi myös testailemaan, hiplailemaan ja nuuskimaan Dermalogican tuotteita. Face mappingit meille teki todella aurinkoinen Virpi kauneushoitola SnyggastaPuheensorina ja lämmin tunnelma täytti asunnon kun suurin nälkä oli taltutettu. Suolaisten jälkeen pikaraivaus ja jälkkärit tilalle. Jälkiruokapöydässä oli kahta erilaista kakkua, polkajuustokakku ja puolukkavegaanikakku, lisäksi tarjolla oli karkkibuffa johon saimme karkkeja Cloetalta ja ArcticChoclta ja minä tein vielä rocky roadia.
Ja jotta homma ei menisi ihan vain syömiseksi, oli tarjolla perinteisen glögin lisäksi meille sponsoroituja Nescafen Dolce Gusto kapselikahveja sekä Four Sigma Foodsilta sienijuomia.
Tässä vaiheessa ovikello soi uudestaan kun TwistBe:n Kati saapui meille tarjoilemaan ihanaa hunaja-jogurttiherkkua ja kertomaan TwistBestä. Suosittelen muuten kaikkia tutustumaan TwistBehen.

Hunaja-jogurttiherkku

TwistBe:n Kati pitämässä esittelyä


Kun kaikki alkoi olla halkeamispisteessä notkuvista pöydistä, oli hyvä aika siirtyä Secret Santa pakettien pariin. Siskoni toimi pukkina ja jokainen sai vuorollaan nostaa säkistä paketin.

Mä sain olla eka Secret Santa paketin nostaja!

Pakettien jaon, availun ja ihastelun jälkeen siirryimme goodie bageihin. Mulla kävi näissä taas vähän köpelösti kun innostuin hankkimaan melkoisen läjän kaikkea. Periaatteeni oli, että mukaan tulee itselleni mieluisia merkkejä hillitysti. Mutta sponsorit olivatkin kovin avokätisiä ja tavaraa kertyi huikeat neljä kassia.Goodie bagit aiheuttaa vieraissa aina epämääräistä hihkuntaa ja huokailua, se on muuten hassun kuuloista. Nellikin tunki kuononsa muutamaan bagiin josko joku vahingossa olisi hänelle jotain sinne piilottanut. Ja tietysti goodie bagien jälkeen oli perinteisen vaihtariläjän vuoro.


Virallinen osuus loppui goodie bageihin mutta iloinen rupattelu jatkui edelleen. Pikku hiljaa leidit alkoivat lähteä kohti kotia, mutta onneksi he viihtyivät monta tuntia.

Taru toi myös Nellille tuliaisia ja leidihän menikin ihan sekaisin keitetyistä perunoista, slurps vaan!16 kommenttia:

 1. On teillä ollut oikein kunnon bileet. Mut olisi niin löytänyt tuolta suklaapöydän nurkalta notkumasta kaffekupin kanssa.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä :) Se olis kyllä ollu hyvä paikka. Mukavaa maanantaita!

   Poista
 2. Nelli <3 Kiitos vielä juhlista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Eipä mitään, ilo oli mun puolella :)

   Poista
 3. Oi, että. Mua niin harmittaa kun en päässytkään tulemaan teille. Kolmas kerta toden sanoo! :D eikö ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muakin! Eiköhän tässä jossain välissä taas jotain järkkäillä :)

   Poista
 4. Vieläkin harmittaa, etten päässyt paikalle, sniff. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kanssa :( Mutta ens kerralla sitten <3

   Poista
 5. Kiva, jos kuvaajan kuvat kelpasi :) Ja kiitos vielä pirskeistä, oli niin ihanaa ♥ Uusia odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kelpas! Kiitos itsellesi kun pääsit tulemaan<3 Täytyy taas jossain välissä järjestää :)

   Poista
 6. Kivalta kuulosti teidän juhlat

  VastaaPoista
 7. Ihan oli kyllä parhaimmat pikkujoulut <3 kiitos kun kutsuit minut :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän ihan punastun, kiitos <3 Ihanaa kun pääsit tulemaan :) <3

   Poista