Sivut

16.4.2016

Apua kiputiloihin

En muista onko täällä ollut asiasta puhetta, mutta mä kärsin päivittäisestä pää- ja selkäkivusta, ajoittaisesta todella kovasta selkäkivusta ja migreenistä. Olen kärsinyt jo monen monta vuotta ja etsinyt näihin parhaita mahdollisia helpottajia.
Tällä kertaa helpottaja-testiin pääsi Stabilic-pohjalliset*. Nämä pohjalliset ovat suomalainen keksintö jossa yhdistyy vuosituhansien perinteet ja moderni itsehoito. Pohjalliset eivät tietenkään ole tavalliset kengänpohjalliset, vaan nämä ovat Stabilic-askelterapiapohjalliset, joiden hoitomenetelmä perustuu jalkapohjassa olevien refleksipisteiden stimulointiin. Refleksipisteiden stimulointia käytetään esimerkiksi akupunktiossa ja vyöhyketerapiassa joiden juuret löytyvät yli 5000 vuoden päästä.


Stabilic-askelterapiapohjalliset ovat saaneet alkunsa niiden kehittäjän Tuomo Leskisen omista selkävaivoista. Hän halusi kokeilla kuinka jalkapohjia stimuloivat pohjalliset voisivat auttaa selän ongelmissa. Näin siis sai alkunsa pohjalliset, josta on ollut itselleni valtavasti apua.


Nämä pohjalliset siis toimivat siten, että paketista löytyy pohjalliset ja irtoversiona refleksipisteitä stimuloivia hoitorastereita. Hoitorasterit kiinnitetään itse pohjallisiin niihin pisteisiin, jotka on mukana tulevassa ohjeessa näytetty. Jokaiselle kivulle löytyy oma kohtansa. Omissa pohjallisissani keskitytään selän, pään ja hartioiden ongelmiin ja ne näyttävät tältä.


Olen käyttänyt pohjallisia nyt jonkin aikaa ja kovat selkä- ja pääkivut sekä migreenit ovat selkeästi vähentyneet. Pohjalliset tuntuvat aluksi todella hassuilta jalassa hoitorastereiden vuoksi, mutta jalka tottuu niihin aika nopeasti. Itse en pidä pohjallisia koko ajan, vaan esimerkiksi tunnin päivässä ja jo tästä on ollut apua.

Selkä- ja pääkipujen kanssa taisteleville voin siis ainakin suositella tuotetta lämmöllä, myös muiden tuki- ja liikuntaelimistön kivun tunteisiin nämä pohjalliset voivat tuoda helpotuksen.


Stabilic-pohjallisten hinta on noin 30 euroa parilta ja näitä saa ostettua Askelterapian nettisivuilta täältä
Pohjalliset on suomalainen keksintö jota valmistetaan Joensuussa.

*Saatu testiin blogin kautta, käyttökokemukset ja mielipiteet bloggaajan omia

4 kommenttia:

 1. Nämä pohjalliset ovat toimineet myös miehelläni selkäkipujen helpottajina.
  Kivutonta viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava tuote, täytyy sanoa. Tosi hyvä että teilläkin on apu löydetty :) Kiitos <3 Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

   Poista
 2. Mulla on nää vielä testissä. Tarttee hetken aikaa kokeilla, ennen kuin oikeasti osaan sanoa miltä tuntuu :) Kiva jos sulla auttoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin oli kuukauden verran käytössä ennenkuin osas oikeasti sanoa kunnolla mitään :)

   Poista