Sivut

13.4.2016

Avonin meikkihaaste: Suloinen kevätmeikki

Avon on nykyään itselleni kovin läheinen merkki, harvoin on päiviä kun en käyttäisi mitään Avonin tuotetta. Ja voisi sanoa, että viimeisen vuoden aikana olen ihastunut merkkiin vain entistä enemmän. Oikeastaan niin paljon, että kevään aikana on luvassa Avonin teemaviikko, pyhitetty pelkästään Avonin värikosmetiikalle. Mutta palataan siihen myöhemmin.

Lopputulos ekana, mutta ei kai se haittaa.

Sain Avonilta kutsun osallistua meikkihaasteeseen ja innolla otin kutsun vastaan. Malliksi buukkasin pikkusiskoni ja jäimme odottamaan meikkipakettia. Kävi kuitenkin niin, että paketin saavuttua päätin tehdä meille molemmille saman meikin. Siskoni valitsi kolmesta vaihtoehdosta tämän Suloinen kevätmeikki vaihtoehdon ja minä toteutin sen viime viikonloppuna siskolleni ja tällä viikolla itselleni.

Meikissä on käytetty täysin samoja tuotteita meillä molemmilla. Ensin levitin kasvoille Nutra Effects Skin Perfecting -BB-voiteen Light sävyssä ja päälle vielä Magix-valokynää sävyssä Illuminating light kasvojen korostukseen. Tämän jälkeen puuteroin kasvot kevyesti Luxe Silken -puuterilla sävyssä Fair silk 


Siiriä hiukan jännitti, että jääkö hän keltaiseksi.
Seuraavaksi kasvoille laitettiin hehkua CC kasvopuuterihelmistä, poskille sävyä Ideal Luminous poskipunasta sävyssä Deep plum ja lisäksi vielä lämpöä sekä varjoa Luxe Lavish -aurinkopuuterilla sävyssä Warm Glow.


Seuraavaksi kulmat saivat sävyä Perfect Eyebrow -setin kulmaväristä ja vielä muotoonharjaus saman paletin vahan avulla.Luomille kaunis kultainen hehku saatiin Extra Lasting -geeliluomiväristä sävyssä Gold Gleam. Rajaukset kohdilleen Super Extend -nestemäisen rajausvärin avulla ja vielä viimeinen silaus silmiin eli ripsiväriä, me käytimme Big & Multipled ripsiväriä sävyssä Black.
Vielä viimeiseksi keskityttiin huuliin jotka saivat kauniin sävyn Ultra Glazewear -huulikiillosta korallisessa sävyssä Tangerine Gleam, ihanan herkullinen sävy. Ja näin meidän siskosten keväiset meikit valmistui.Huomisesta alkaen meidän meikkilookia on mahdollista äänestää Avonin Facebook sivulla joten käykäähän kaikki äänestämässä ja äänestäkää meidät voittoon jos lookit miellytti.


10 kommenttia:

 1. Mä kiinnitin heti huomiota noihin raikkaan ruusuisiin poskiin! Tosi nätti sävy poskipunassa ja nätit meikithän siellä on muutenkin taiottu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana poskipuna! Kiitos ;) Hiukan tuo sisko epäili mun taitoja mutta oli kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen :D

   Poista
 2. Poskipunaan ihastuin minäkin, muutenkin ihanan heleät meikit <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniina molemmat ja ihana toi sun uus hiusväri sopii hyvin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä tykkään tuosta väristä kanssa :)

   Poista
 4. Nättimykset ♥ Miten kaunis tuo poskipuna tosiaan on! Mä kans kiinnitin siihen huomioni. Ja simmut ♥_♥

  VastaaPoista
 5. Siis tää postaus oli mun mielestä tosi hauska ja mielenkiintoinen! :)

  VastaaPoista