Sivut

14.8.2016

Remontin pyörteissä

Kukkuu!

Niinkuin aiemmin jo sanoin, on blogiin tullut muutaman kuukauden tauko muun elämän viedessä kaiken ajan. Mutta sellaistahan se elämä välillä on, nyt on kuitenkin aika palautella blogi kesälomalta ja saada tännekin elämää. Mutta pikainen kurkistus tämän kesän suurimpaan vaikuttajaan.

Keittiö tällä hetkellä 

Meillä on kotona ollut pieniä ja suuria vikoja joiden takia koti on kaivannut remonttia jo koko tässä asumisemme ajan. Näin tosin ei pitänyt olla, mutta se on tarina erikseen. Nyt keväällä alkoi näkyä vihreää valoa remontin hyväksi ja innoissamme ryhdyimme asioita suunnittelemaan. Tarkoitus oli remontoida nyt kesän aikana keittiö, kylpyhuone ja mahdollisesti eteinen.

Näkymä kylpyhuoneesta eteiseen tällä hetkellä 

Kauheasti on ollut asioita mietittävänä, hoidettavana ja hankittavana, stressi on hetkittäin ollut valtava. Ja niinkuin yleensä remonteissa, ei tässäkään mennyt kaikki ihan putkeen. Meidän keittiö purettiin jo ennen juhannusta ja tarkoitus oli saada uusi tilalle heinäkuun alussa. Mutta uutta ei ollut mahdollisuutta tehdä ennen kuin vesiputket oli saatu uusittua, tämä vaati tietenkin kylpyhuoneen purkua. Kylpyhuoneen purku saatiin kuitenkin aloitettua vasta 1.8. joten me olemme nyt eläneet ilman keittiötä jonkin aikaa.

Näkymä eteisestä kylpyhuoneeseen tällä hetkellä 

Ruokalistalla on siis ollut kauppojen valmisruuat ja välillä ravintoloissa syöntiä. Voin kertoa, että en aio hetkeen turvautua kauppojen valmisruokiin kun tuo keittiö tuosta valmistuu, sen verran tulevat korvista ulos. Ja tämä ruokalista me saadaan pian hylätä sillä ensi viikolla alkaa viimein keittiön kasaus ja kylpyhuonekkin toivottavasti valmistuu.

Työkalujen sun muiden valloittama eteinen tällä hetkellä 

Remontti onkin vienyt meidän kesästä suurimman osan ajasta ja energiasta, mutta ei haittaa sillä pian meillä on ihana keittiö ja kylppäri. Mutta kuten kuvista näkee, vielä on aikamoinen remonttikaaos meneillään. 

9 kommenttia:

 1. Voi, lopputulosta innolla odottaen 😊
  Tsemppiä loppu remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama fiilis, en meinaa pöksyissä pysyä kun tietää tämän kohta olevan ohi. Kiitos 😊

   Poista
 2. Voi, lopputulosta innolla odottaen 😊
  Tsemppiä loppu remonttiin!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä viimeiseen rutistukseen. Lopussa kiitos seisoo ja saat sanoa heipat valmisruoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Niinhän se tekee ja onneksi tuo loppu häämöttää jo.

   Poista
 4. Huh, rempan keskellä eläminen on niin karseaa ja ne valmiit sapuskat vaan lisää sitä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ajatus siitä, että viimeistään ensi viikolla on uusi ja toimiva keittiö sekä kylppäri on onneksi edes vähän lohduttava 😄 Kiitos!

   Poista
 5. Huhhei, näyttää painajaismaiselta. Toivottavasti uudet tilat palkitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se on ollutkin. Onneksi ensi viikolla pitäisi keittiön ja kylppärin olla valmista, uutta ja hienoa 😄

   Poista